dilinkopsunemi-bisus Hanımlar sütüm artsın diye sağım yapıyorum sağdığım sütü dolabın normal kısmına koyuyorum çıkarınca nasıl vermem gerekiyor çocuğa?
berceste5155 dilinkopsunemi-bisus sıcak suya koyuyorum bebeğin içebileceği kıvama gelince içinden alıyorum
Sirkelimon dilinkopsunemi-bisus hemen 4 ay 11 gündürler öğünde sayarak besleyen profesör ben olaya el atayım öncelikle biberona sütü dolduruyoruz bir kabın içine ‘ben sufle kabı kullanıyorum daha güzel oluyor’ sıcak su koyup üzerine biberonumuzu koyuyoruz. Sütü bileğe döktüğünde bileği yakmayacak ama hafif sıcak geliyorsa tam olmuştur
Edafmo dilinkopsunemi-bisus buzdolabı kısmında sütü 3günden fazla bekletmemeye özen gösterin, buzlukta da 3 ay🏵️ onun dışında ılık bir suya koyabilirsiniz sağdığınız kabı ya da süt poşetini
TwinsmomDA Edafmo buzdolabı 4 gün derin dondurucuda 6 ay süresi vardır sağlık örgütünde bu şekilde geçiyor.
TwinsmomDA dilinkopsunemi-bisus ılık suyun içine koyun biberonu bi kaç kere tekrarlayablirsiniz bunu sıcak suda yaparsanız içindeki canlı mikroorganizmaları öldürürsünüz bir de asla çalkalamayın ufak ufak çevirerek karıştırın