havva_karabiber Bizde cuma günü son muayenemize gidiyoruz cuma gününe kadar doğum yapmazsam doktor masaj ile müdahale edicegini söyledi heyecanım son seviyede 😂
Tugcelb Bizde 36+1 olduk gelişimi 1 hafta ileride. Doktor ocak sonu gibi dedi ama detaylı da 24 ocak dye tarih vermişti diğer doktor. Bakalım canı ne zaman isterse o zaman gelecek bana sanki 40 haftayı beklemeyecek gibi geliyor ama 🤭🤭
siyahinci3 Mery259 benimde ocak 27 sinde idi doktor 39. Haftada aliriz demisti ama hastanenin bir anda koydugu zamlar yuzunden hastane degisikligi yapacagim ..Ayin 16 sinda baska hastanede baska doktora gidecegim bakalim o ne zamana diyecek her doktorun gorusu farkli oluyor
A_syma Mery259 Cuma günü randevum var :) 37+0 m sezeryan ihtimalini geride birakip sancimi bekleyecegiz bir aksilik cikmazsa. 2. Dogumum ilki normaldi
Busra-hemsire cansualisa ay benimde 13 Ocak 7de yatış 9da sezaryen inşallah. Sizi çoğunlukla görüyorum yorumlarda beğeni de atıyorum, Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰🌺
Tinasu Mery259 benimde yarın randevum var 38+1 dün eşimin babası vefat etti nasıl olcak doğumum bilmiyorum ara ara sancılarım da var çok kötü bir durummuş allah kimseye göstermesin
Rahimezeynep Tinasu ya bende 36+2 haftaligim dun gece eşimin babası vefat etti yarın sezeryan için gün verilecekti ama yarın gidemiycem belliki ve sancılarım da var çok ağırlaştm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Tinasu
_Cey_Zey_Lev_ Mery259 bende aynıyım çok garip duygular içerisindeyim hem heyecan hem korku çok değişik hisler birde doğuma 2 3 hafta kaldı deyince daha başka duygular oluyor bende cuma gideceğim doktora
Tinasu Rahimezeynep aynı şeyi yaşamışız hiç bir işede yaramıyorum elden bişeyde gelmiyo eşimin yanında bile olamadım bebeklerimiz doğduğunda inşallah bir nefes olurlar onlara
Defneninannesi- 37+5 suan ama 1 hafta onden giyormusumus cuma kontrol var aeada kasik bel agrisi var adet sancisi gibi
Rahimezeynep Tinasu aynen bende öyle düşündüm memlekette denfettiler cenazeye bile gidemedim şöyle bi döneme denk gelmesi ayrı üzücü ama kader işte napalim Allah sana da hayırlı doğum nasıp etsin inşallah 🙏🙏
Butterflyank 36 haftamdayim haftaya doktor kontrolüm olacak ve ilk çatı muayenesi olacağım 🙂 korkuyorum 🙈
Seler Butterflyank Pazartesi çatı muayenesi oldum hiç korkmamıştım çok rahattım ondan belkide hiç bisey hissetmedim parmaklarını bastırıyor ama hiç acımıyor ki kendini kasanlarda agri oluyor bence. Vajina esnek yapılı iki parmağın acıtmasi imkansız boşuna düşünüp kendinizi korkutmayın rahat olun
Mery259 Seler Birley sorabılır mıyım çok gergın yarın muane olucam çatı doğum yatağında mı bakılıyor ? Bıde dız altı çorap gıyerım normalde onuda çıkartır mı acaba ?