Glbnn2 Kızlar ne zaman yapılır sizce . Ben anne yanı birde gardrop almayı düşündüm odasını 1 yaşında yapmak istiyorum ama içimde gidiyo perdeesi oyuncakları kendisine ait bir oda dusuncesi cok i
Sevvl Glbnn2 bütçen yerın evın zamanın ne zaman uygunsa ne zaman istersen o zaman yapılır kişiye göre değişir🌺
Kelebekk-0307 Glbnn2 odası olsa bile uzun bir zaman maalesef yanında uyuyor gece gündüz yapışık gibi geziyorsunuz filan yanj sanmıyorum xok aktif kullanacağını oyuncaklarla 9.aydan sonra ufak ufak oynamaya başlıyorlar
Asliormanci Glbnn2 bence takıl olarak alın dursun anne yanını çok kullanamaz zaten illa beşiğe gerek olacak
Glbnn2 Sevvl emzirmek için çok kalkıcaksın diyolar yanında olması daha rahat olur diyolar ama bende istiyorum odası olsun. Zaten gardrop ve beşik alıncak. Emzirme koltuğuda var. Geriye süslemesi oyuncakları kalıyo
Sevvl Glbnn2 ben oda yaptım canım yatak odam küçük ve ikiz odalarına köşe aldım örf ailgilenırım emzırme alt degıstırme falan gerekırse esımle orda yatarız dedik ama bir tanıdık park yatak verdi 3 ay sadece yanımda tutucam sonra odalarına alıstıracagım
poyrazin_annesi28 Glbnn2 Yatak odama anne yani ahşap besik aldım. Kendi odasına da Montessori yatak, gardrop bunları aldım. Uzun soluklu olmasını istedim Montessoriyi 7 8 yaşına kadar kullanabilir
Glbnn2 Sevvl bende yatağına alışsın istiyorum sallama taraftarı değilim bıraktığım gibi sırtına iki pışpış yapıp uyusun istiyorum.
Glbnn2 poyrazin_annesi28 o takım çok iyi fiyat nedir acaba bende ilerisi için istiyodum ama aladabilirim
poyrazin_annesi28 Glbnn2 Montessori yatağı Hepsiburada dan aldım ben 100*200. 1700 gibi biseydi fiyatı 2 3 ay oldu alalı. Gardrop da yine aynı şekilde yaptım
A_syma Glbnn2 Bütceniz varsa hemen yapilabilir. Butcemiz yoktu 8 ay besikle benim odamda , 8 ayin sonunda besikle kendi odasinda kaldi. Besigi buyuktu sigiyordu. 2 yas 8 aylikken odasini komple dizdik. Yatagini vs.