Meleyinannesi Bu gün kontrolüm vardı 35haftayım 2400kq bebeyim 24ocak ameliyyat olucam. O zamana kadar ne yemem lazım ki bebek kilo alsın? En çok ne kilo aldırır . Doğana kadar 3kq olsun istiyorum 🥺
benimmdunyamm Meleyinannesi aman ne yersen ye bebek alacağı kadarını alıyor benim kızım 3 kilo 170 Gr doğdu 2 gün sonra 2850 düştü
Tiiffany Meleyinannesi kaşar peynir ve muz inanılmaz kg aldırıyor. Günde En az 2 yumurta. Süt fındık badem
Mustafayigitvebeytugannesi Meleyinannesi muz ceviz ye ve soda iç. Benim çocuklarım ilki 4 kilo ikincisi 3500 kilo doğdu 😊 şimdi üçüncüye hamileyim.
Merve2307 @"Meleyinannesi Meleyinannesi selamlar bebeğe kilo aldıran besinler tahin pekmez , kaşar peyniri, muz,ceviz ,badem,kırmızı et ve balık tavsiye ederim sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza🌺
Oznurtopal Ispanak çok iyi geliyormuş burada biri demişti bir haftada 300 gram almis bebek. kiymali ispanak
gunel91 Meleyinannesi zaten 3kg catar 24ne cok var haft zaten 200-250artiyorlar. Kasar muz yulaf tahin pekmez bol su bunlara devam saglikli bebis kucaginiza alirsiniz insallah
_aysenur8mikail__ Meleyinannesi bende 35+1de 2.500 demişti de daha doğum belli değil bizim sizin neden sezeryan