Meliketarlan 3.trimester gümbür gümbür geldi bana arkadaşlar felaket derecede mide ekşimesi çekiyorum süt soda dışında size fayda eden ne oldu yardım edin 😭🥲
Dorukkusumm Meliketarlan naptıysam geçmedi doktorum muz bitter çikolata önerdi oda fayda etmedi başından beri 7 aydır çekiyorum bende, gaviscon daha yeni aldım 7 aydır kendime zulm etmişim diyorum. Reçetesiz alabilirsiniz
nur34_ Meliketarlan 2. Trimesterdym daha az kaldi 3. Gecmeye mide eksimesj her ne yesem icsem yasiyorum ama yanmayi henuz yasamadim bir kac kez bogazdan yanma oldu o bile cok sıkıntı verdi mideyi düşünemiyorum sut soda elma vs onerenler varda kendin tuketmeden sana fayda verirmi bilemiyosun denicen tek tek kuzum bn oyle yapcm bide doktorum bi srup verdi onu kullanıyorum
Asyabuse Doktoruna söyle canım ya gaviscon verir ya da rennie duo verir rahatlarsın ben en başından beri çektiğim için 3. Trimester de bazen fayda etmez oldular 😞 sen şanslısın ki son düzlükte başlamış 😇😇
Sunney Meliketarlan yediklerine dikkat et ne yedikten sonra miden yanıyo ona göre yemezsin. Ben ilk domatesi fark ettim aylardır yemiyorum 😢 dünde kuru fasulye yapmıştım o da çok yaktı dünde onu fark ettim bu ikisi kadar midemi yakan olmadı. Hafiften yanınca süt içiyorum geçiyor
Aysbsky Önceden de reflü vardı bende o yüzden gebeliğimin başından beri yaşıyorum ne süt ne soda ne gaviscon fayda etmiyo 2 haftadır lansor 15 mg verdi doktor dünya varmışş su içmek bile lüks olmuştu artık