Betus0 Kızlar merhaba, biz iki gün önce yumurtlama günümü değerlendirmiştik de acaba ondan sonra tekrar denemek mi gerekiyor ben şu an sadece bekliyorum adetime 12 gün kaldı 2 gün kala test yapmayı planlıyorum da
srny Betus0 yumurtlama gününüzü nasıl tespit ettiniz? eğer sadece uygulamaya bakaraksa doğru olmama ihtimali var adete kadar 2 günde bir devam etmelisiniz. Eğer elinizde ovülasyon testi var ve yumurtlama-çatlama günlerini tespit ettiyseniz ve değerlendirdiyseniz devam etmenize gerek yok
Betbet98 Betus0 yumurtlama günü ertesi günü ve üçüncü günü yani çatlama gününü değerlendirmen gerekiyor
Betus0 srny bi uygulama var da ona göre genelde hep doğru çıkıyor ama emin olmak için tekrar denemekte fayda var diyorsun yani
srny Betus0 uygulamanın günü gününe bilmesi imkansız gibi çünkü her ay bile vücudunuz farklı etkiler gösterebiliyor en doğrusu ovülasyon ile takip etmek. Sizin durumunuzda 2 günde bir devam edilmeli
Betus0 Burcuer yani o tek günden bişey olmaz diyorsun tekrar yapmakta fayda var adetime zaten 12 gün var
Burcuer Betus0 o gün de olmuş olabilir canım Allah bilir orasını ama yumurtlama zamanın daha varken şansını arttırmış olursun diye söylüyorum inşallah gönlüne göre olur
Betus0 Yumurtlama günüm 2siydi şimdi 3 ü değerlendirmedik ama bugünü değerlendirsek sorun olmaz herhalde değil mi