Nidanurfirat Kızlar istanbul için tüm her yer olur detaylı usg fiyatları ve hastaneyi söyleyebilir misiniz? Uygun bi yer arıyorum da. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🥰
Ozlemiskndr Nidanurfirat bakırköy uzmanlar tıp merkezi Rıdvan beyde yaptırdım 400 tl di fiyatı şuanda zam geldimi bilmiyorum geçen ayın 6 sında yaptırmıştım çok memnun kaldım
nursmeric Nidanurfirat doktor tercihizi radyolog yerine perinatolog olarak yapmanızı tavsiye ederim :) Ben Kasım’ın ortası gibi Pendik Medical Parkta yaptırdım o zaman 1380di biraz pahalı malesefki
Prenses34_annesi Nidanurfirat İstanbul Sultangazi özel medigold Sultan Hastanesinde yaptım 600₺ di o zaman şuan ki güncel fiyatını bilmiyorum 🥰
Aycancaliskaan Prenses34_annesi merhabalar ne kadar sürdü acaba güzel ilgilendiler mi ve eşinizi aldılar mı yanınıza sizde görebildiniz mi bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻
Damla00 Nidanurfirat Sibel açıkalın muayenesi diye geçiyor ümraniyede canım google yazsan çıkar erbil çakar bakıyor ona randevu alıyorsun 15 gün önce yaptırdım 600 tl di inanılmaz beğendim doktor çok tatlıydı ilgilendi kesinlikle tavsiyemdir
Rabia04_09 Nidanurfirat Pendik Medipol üniversitesi hastanesine gideceğim ben doktorunda o hastanede. 800tlydi şu an 1300 olmuş takın çevredeki hastanelere sordum hep fiyat aynı. Ben özellikle perinatolog olsun istediğim için fiyatlar aynı ama radyoloji uzmanları daha uygun diye biliyorum
Prenses34_annesi Aycancaliskaan evet evet gerçekten çok güzel ilgilendiler hani bir yarım saat sürdü diyeyim 25-30 dakika arası sürdü eşimi soktular evet ben de gördüm eşim de gördü renkli bir şekilde hatta bu detaylı ultrason kontrolünde çektiği her anın CD’sini verdiler bize 🥰
Aycancaliskaan Prenses34_annesi merhaba son bişey daha sorabilirmiyim kusura bakmayın. Doktorum sadece fotoğraf verip yolluyosa olmaz dedi yani detaylı yazması lazım dedi şurası şöyle burası böyle diye yazıyolar mı acaba detaylı şekilde
Prenses34_annesi Aycancaliskaan evet ayriyetten bir zarfın içinde bilgilendirme kağıtları da oluyor canım ❤️ önemli değil ne demek