Carpedym Selam kızlar beni bilenler bilir doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 aydır 3. Kutuya gelince artık pes dedim bırakmayı düşünüyorum çünkü gebe kalmak istiyorum doktor kontrolündeydi zaten okadar çok stres yaptıki inanın göğüslerime dokunamıyorum o kadar hassasiyet var bırakıcan bu ay ovülasyon la denicem inşallah tez zamanda güzel haberler alırız 🙏🙏
Findukli_Lokum Carpedym Allah’ım tez vakitte hayırla güzellikle bebiş haberini almayı nasip etsin bu sürecinizi kolaylaştırsın 🌸
Ayseyekta Carpedym İnşallah en kısa sürede güzel sonuçları olur Anne olmak isteyen herkese nasip etsin Allahım
Cubukmakarna Ben polikistik overlıyım 1 seneye yakın kullandım. Bıraktım doktor şu gün ilişkiye gir dedi yumurtalıklarıma bakarak. 2. Ayımda tuttu kızım 2,5 yaşında. Sonra kendiliğinden oldu 1 aya 2. Doğumum var. Doktor ne diyorsa ona göre davranın
Carpedym Cubukmakarna bende aslında bir sıkıntı yok hafif pco başlangıcı olduğunu söyledi bide adet düzensizliği vardı daha çok onun için doğum kontrol kullandım
Cubukmakarna Carpedym benimde öyleydi. Ama 3 ay kullanınca çok fayda etmedi. Biraz daha kullan dedi doktorum. Cinsel isteksizlik yapıyor diye istemiyordu canım ama mecbur kullandım. Tedavi biçiminde yapıyorsa yarım bırakmayın
Carpedym Birde olursa bu ilk gebeliğim olucak yani daha fazla korunmak istemiyorum açıkcası biraz akışına bırakma istiyorum inşallah olurr 🙏
Findukli_Lokum Carpedym banada pcos teşhisi konuldu, adet olamıyordum mecburen doğum kontrol hapı kullandım ama 1 aydan azdı adet olunca bıraktım sonra da akışına bıraktık normal şekilde hamile kaldım şükürler olsun
Carpedym Findukli_Lokum inşallah bizde en yakın zamanda hayırlı haberi alırız ya 🙏🙂 herşeyim normal yumurtalıklarım falan hiçbi sıkıntı yok demişti doktor işte düzene sokmak için bu doğum kontrolü kullandım