Meryem_duzen dilos011 bende başka doktora gitmek zorunda kaldım 19 randevu var bakalım hayırlı olsun ayrıca rabbim kucağına almayı nasip etsin
Gulsum2308 Meryem_duzen nasıl bi baskı hissediyorsunuz rahatsız edecek derecede mi? Eğer öyleyse bi doktorunuza danışın isterseniz 🌸 bende henüz detaylıya girmedim içinizi ferah tutun rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama tabiki ne gelirse de Allahtan ♥️
199319 17 olduk bugün. Dün cinsiyetimiz kesinleşti erkek 💙 bu saatten sonra değişeceğini zannetmiyorum. Karnım çok büyümedi ama beş kilo almışım doktorum çok dedi. Diyetisyene yönlendirdi 🥲
HanifeAsya 199319 ben diyetisyenim karnınızızn büyüklüğüne bakmayın benim hiç belli bile olmuyor önemli olan bebek haftasıyla uyumlumu gebelik öncesi kilonuz önemli normalinde 5 kilo çokda fazla değil ama diyetisyen gerekli gördüyse mutlaka danışmanlık aşın ☺️
HanifeAsya 18 deyiz kızım olacak inşallah ben ne zaman hissedeceğim hareketlerini acaba sabırsızlıkla bekliyorum ☺️doktor ilk gebelik geç hissedersin dedi