momlife317 Emmu benim doktorumda cok zor gordu hatta deliye dondu adam yazik :) cok hareketli goremiyorum diyor😂 sonra 15 dakika bakti bakti yuzde yuz kiz dedi ama bilmiyorum detaylim ocak sonu bekliyorum hayirlisi
Emmu momlife317 ya benim ki hareket yok hiç göstermiyor kız mı dedim göstermiyor ki karar verelim dedi sonra çikolata yedim gittim 10 dk bekledim erkek bak dedi 1 saat geçti başka doktora gittim netlik olsun diye kız dedi anlamadım valla ama diğer doktor pipisini gösterdi
Gulsum2308 Deletedmom_116 benimde çok uykum geliyor ilk gebeliğimde böyle değildi ama bunda kafamı koysam uyucam 😂 sizde net bir şekilde haftaya öğrenirsiniz inşallah😊
Gulsum2308 momlife317 emin olmadan söylemiyor o da çok mantıklı aslında ama biz de merak ediyoruz işte 🙈
momlife317 Gulsum2308 evet ya imkansiz yanilmasi ama kizimdaki gibi hissetmiyorum bu sefer ondan detayliyi bekliyorum😂 bide kizimda hemen soylemisti bunda cok hareketli diye 15 dakika goremedi
Gulsum2308 dilos011 umarım bi sürpriz olmaz 🙈 doktor kesin dedikten sonra insan kendini ona göre hazırlıyor sonradan farklı bişey söylemeleri kötü oluyor ya 😂
dilos011 Gulsum2308 hiç deme ya ufak çaplı şok geçiriyorsun bir kızım var Buda Erkek diyince mutlu oldum bakalım Rabbim hayırlısını versin 😂🥰
Deletedmom_116 Gulsum2308 Ben en fazla kurtlu gibi saat 9.5 da uyandırdım beş dk geçmezdi su bı iki haftadır sorma gitsin 12 den aşağı değil🤣🤣🤣
M2k2_i-2 Bende bugün gittim kız dedi ama geri de dedi bir şey alma 4 şubatı bekle o zmaan da kız dersem git alışveriş yap dedi yanılma payı var mıdır ki artık ama iki haftadır rüst üste de kız dedi
Gulsum2308 M2k2_i-2 tam emin olamadığı İçin bekle demiş olabilir canım bence de bekle sonradan değişiklik olursa aldıklarını da değiştirmek zorunda kalırsın
Gulsum2308 Deletedmom_116 ay ben oğlumu okula yolladıktan sonda yatıp uyuyorum hemde akşam erken uyuyorum valla eşim şikayetçi😂😂
momlife317 Deletedmom_116 banada bakarmisinnnn https://imgyukle.com/i/JUhqGS anlayam varsada bakabilir hemen hemen ayni haftalariz bende bugun 17 oldum :)
momlife317 M2k2_i-2 cok erken daha benim 15+4te bakti uzun uzun hareketli diye bir sure goremedi yuzde yuz kiz dedi yine detayliyi bekliyorum tabi pozisyonda onemli ama cok erken tahmin yapmis bence bekle detayliyi yinede