hemsireanaa Kızlar merhaba ben dün dondurulmuş embriyo transferi oldum.Transferden sekiz gün önce çatlatma iğnesi olmuştum.Evde kaçıncı gün test yapsam çatlatma iğnesinin etkisi kaybolmuş olur
2022bebeki hemsireanaa Çatlatma iğnesine göre değil transfer gününüzü hesaplamaniz gerekiyor. 12.gun dedi doktorum ama ben 10 da yaptim🤗
Aysel66 hemsireanaa bende 10cu gunde evde yaptım silik cizgi cıktı ve pozitif şuan hamileyim inşallah darısı isteyen herkezin başına
Mhtpflz hemsireanaa canım ben salı günü transfer oldum aynı senin gibi transferden bir hafta önce çatlatma iğnesi olmuştum salı günü transfer oldum pazar günü test yaptım silik çizgi çıktı
Sennannnamamam1 hemsireanaa catlatma ignesinin etkisi 12.gun geciyormus ben 13.gun test yapmsdm dogru sonc verdi
hemsireanaa 2022bebeki ilk denememde altıncı gün silik çizgi görmüştüm ama şuan aklımı karışyırıyo acaba çatlatma iğnesinden dolayı olurmu diye
Asilim-oglum hemsireanaa bende dayanamamıştım 1 hafta sonra yapmıştım çok silik bir çizgi görmüştüm doktoruma çektim gönderdim emin olamazsın şimdi demişti biraz daha üstünden zaman geçsin tekrar yap demişti tekrar yaptım zaten o zaman da çizgi daha da belirginleşti