Mervebslms Teyzelerimiz çok heyecanlıyım son günlerimiz kaldı 🤲 aynı bedende son zamanlarım prensesimle 🎈 normal doğum için hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek var mı tahminleriniz ? 🐣💜
Hamideersin Mervebslms ayy çok heyecanlı benimde son 24 inşallah az kaldı sizin her an olabilir doğumu desteklemek için egzersiz hurma vs başladınız mı 36+4 ben erken diye 37 sonuna doğru düşünüyorum
Mervebslms Hamideersin hurma denemedim hiç çok sevmediğim için ama egzersize başladım birde ananas yiyorum o da doğumu başlatıyor diyorlar 😇 işte bekliyoruz daha prensesimiz inatla gelmiyor 😅
Hamideersin Mervebslms çok az kalmış annesi Ocak bebeği olcak kaçarı yok bizimki de inşallah Ocak bebeği olur Şubat’ı beklemeyi gözüm kesmiyor
Mervebslms Hamideersin herşeyi artık hazır olunca beklemedi gerçekten de çok zor oluyor 😅 inşallah siz de vakti geldiğinde bir solukta alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🤲
Mervebslms cansualisa sezeryan olmak istemedim isteseydim bugun prensesim kucağımda olacaktı 😍 normal gelmezse artik bizde sezeryana dahil olacağız 😇🐣
Mervebslms Lilian bizimki ara ara 3 4 saat sancı yapıyor ama sonra duruyor😅 1 haftadır 2cm açıklıkla devam ediyoruz prensesimle😁🤭
Lilian Mervebslms evet bende de oluyor, tam heyecanlanmaya başlıyorum kesiliyor sancılar 😂, bir an önce sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🙏
Mervebslms Lilian boşuna hastaneye gidiyorum 😁 3-4dk düşüyor sancılar ama 😁😅 hastaneye gidince tık kesiliyor doktordan korkuyor😁😁🤭
11115 Mervebslms evet🤗🤗 inşallah tez zamanda sağlıcakla kavuşalım, onu kucaklamayı sabırsızlıkla bekliyorum