Dilefruz Tiredmother anlıyorum canım ama mesaj yolu ya öyle düşün yüzyüze olsan belki gayet net anlaşabilceksiniz ama yanlış anlamalar yada anlamak istememelerle böyle oluyo onun için boşver sen kendine odaklan inşallah bu sefer sağlıklada alırsın bebeğini kucağına 😊
Ahsenveannesi Tiredmother proginex kullaniyorum canim igne olarak progestan muadili yan etkilerde var birde igneyle basladi umarim gecici birseydir😅
Yesimustafa Tiredmother annelik duygusu başlıyor canım ben bu haftaya kadar hep endişe hep korku oluyor doğum bitip kucağımiza alana kadar da endişe bitmez ki. Hareketlerini hissedince de başlıyor neden az hareket etti noldu bisi mi var hep bu düşünceler olacak annelerimizi böyle anlayacağız.sag salim kucağımiza alırız inşallah
Brchkl Tiredmother mesela canım kusmalarim 1 haftadır yoktu bu hafta yine başladı sadece 800 gram almıştım boyle devam ederse oda gider zaten başta 3 kilo vermistim
Tiredmother Brchkl kusma çok zor ya, bulantıyla zar zor yiyosun o da gidince insan çok kötü oluyo. Bulantım aşırıydı benim ağzımdakini yutamıyodum o baya geçti şimdi yiyorum azda olsa. İnşallah geçer seninde bulantı insanı bitiriyo dualarım seninle 🙏🏻
Brchkl Tiredmother inşallah geçer diye umuyorum ama bakalım kusmaktan yediğim içgiyim gidiyor bidaha da yiyesim gelmiyor
Tiredmother Brchkl çok iyi anlıyorum canm aç halde tüm gün uyuyodum bende ama geçer inşallah istediğin gibi besleyebilirsin bebişini 🙏🏻
Tiredmother Esraaaaaaaaa canımm çok teşekkür ederim inşallah benimde sıkıntısız devam eder, rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🙏🏻