prensesovam Kızlar 28 haftadayım sürekli mide yanması şikayetim var soruyorum bebeğin saçından dolayı diyorlar sizce doğru mu bu söylenti 😐
gozdetrhn prensesovam hayır tabiki değil bebek saçlıysa sıvının içinde midenizle bir alakası yok vücudun ürettiği fazla asitten kaynaklanıyor
Betty34 prensesovam 36 haftalık gebeyim bebeğin başı kasıklarımda doğum pozisyonunda benim midem yanıyor alakasız olduğunu buradan hesap edebiliriz :) Mide sıkışıyor bebek büyüdükçe asit yukarı çıkıyor.
Petito35 Hurafeeeee bunlar. Benimde midem çok yandı kızım kel doğdu Annemin bende hiç midesi yanmamış bildiğin toplanacak kıvamdaydı saçların diyor
prensesovam Petito35 Bende alakası olduğunu düşünmüyorum mide asidinden dolayı diye okumuştum bir yerde 😁
Damlasuu prensesovam Benim hiç midem yanmadı kızım çok saçlı doğdu arkadaşımın hep midemi yanıyordu kızı kel doğdu😂 hurafe canım
hayalperest2310 prensesovam bende de olmadı hiç ama 28 haftalık olduğumdan beri bende de mide bulantıları başladı neyden kaynaklı bilmiyorum gaviskonda içiyorum
baby3_ prensesovam annem de hep öyle der ama bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor reflüye falan sebep oluyor. İlk aylarda da mide bulantısı sebebi vücudun bebeğe tepkisiymiş. Anormal birşey var diye vücut tepki veriyormuş. Doktorum demişti 🤷🏻♀️
Rapunzelinanasi prensesovam 0 mide yanması, mide ağrısı va hiçbir şey olmadan 3 aylık bebemin saçlarını aşağıya bırakayım siz karar verin 😂
prensesovam Rapunzelinanasi ayy maşallah benimde kızım olacak inşallah saçı böyle olur çok istiyorum 😁