ummuhan3 Selam kızlar , Innovita strip Hcg test Internetten aldım kullanan varmi ? Hamile arkadaşlarım innovita striple gebelik öğrenen varmi ? Cubuk nasıl çıkmıştı?? Lütfen kullanan varsa yazsın
kuzumvebenn ummuhan3 Ben öğrendim benim testim baya silik çıkmıştı adete 2 gün kala 13 gibi bir değerle öğrendim canim
ummuhan3 ummuhan3 Ben innovita strip testin ikinci çizgi silik çıkması geçersiz mi oluyor onu merak ettim arkadaşlar yoksa zaten bekleyeceğim daha erken biliyorum. Satici öyle deyince kullananlara sormak istedim .sizlerde 2 çizgi kopkoyu muydu bunu merak ediyorum
ummuhan3 kuzumvebenn innovita strip cubuk test dimi canım ,satici silik çizgi değil koyu olacak yazmış kullanımını, o yüzden kullananlara sordum
ummuhan3 kuzumvebenn Regle 10 gün var silik çıktı ama satici silik çizginin önemi yok deyince dikkate almadım.
kuzumvebenn ummuhan3 10 gün fazla bir süre biraz daha bekle bence canım yine karar senin tabiki en dogru sonucu kan belirler
mayaden ummuhan3 regle daha varmış silik çıkması aslında normal bende reeglime 3-4 gün kala yapmıştım aynı şekilde silikti , şu an 14 haftalık inşallah vardır canım 🌸
ummuhan3 kuzumvebenn Yok zaten beklicem ben de kullananlar a sormak istedim silik çizgi önemsiz mi koyu mu olmalı innovita strip test .onu merak ediyorum
ummuhan3 mayaden mayaden Canim teşekkürler cevap için, ben zaten beklicem sıkıntı yok sadece bu testte silik çizginin önemi yokmu satici öyle yazmış? 2 çizgi koyu muydu sizde
mayaden ummuhan3 bnece var canım dediğim gibi regline daha varmış hormon kanda yeterince yukselmemis olabilir🌸🙏 inşallah hayırlısıyla vardır
ummuhan3 dilos011 Ama nasıl oluyor sat 21 Aralık yumurtlama 1 ocak gördüm regl biter bitmez iliski olmuştu yumurtlamaya kadar .
ummuhan3 mayaden ben sevinmek istemiyorum şüpheli iliskiden 8 gün geçti yumurtlama olalı 4 gün oldu nasıl olabiliyor 🙄
dilos011 ummuhan3 demek ki o zaman tutmuş Cnm Rabbim yeter ki ol desin kan vermelisin bence mucizeler hiç beklemediğin anda gelir 🥰Allah gönlüne göre versin
papatya-0 ummuhan3 üstüne görme gibi olmuş olabilir mi yaşayan çok var hayırlısı olsun kan verin bence 🥰
ummuhan3 dilos011 Amin Allah razı olsun canim biraz daha beklemek istiyorum kan vermekten bunaldım çok sagol ☺🌸