Evlimutlucocuklu 4 Ay 27 Gün önce doğum yaptım Rabbim bir erkek bebek nasip etti çok şükür şuan da kollarım da minigim. Doğumdan beridir sadece bir kere adet oldum o da 3 gün sürdü. Ara ara kanamalarım oldu. Eşimle ilişkimizde korumadık çünkü oğlumun oluğu zaman neredeyse tam teşekküllü korunuyorduk onlara rağmen hamile kalmıştım. Şimdi de ne eşim ne ben korunma istemedik geri çekilme yöntemini kullanıyoruz. 3 haftadır bulantı koku hassaslığı iştahta dalgalanmalar yaşıyorum. 3test yaptım negatifti az önce tekrar yaptım silik gibi görüşe de ikinci çizgi var gibi ne yapacağım bilmiyorum eğer gebelik varsa bebeğim sütten kesilmesi gerek daha çok küçük aklım allak bullak ne olur yardım edin insan çaresiz kalıyor konuşacak birilerini istiyor 😔😔
Nagihan1 Evlimutlucocuklu zor bi durum gibi gozukuyor emin olmak icin yarin tahlil yaptirin derim coksa suphe yer bitirir
MrvBrlk Evlimutlucocuklu direk kan verin. İlk gebeliğimde silikti çizgi ama beta epey yüksek çıkmıştı ertesi gün. Hamile olabilirsiniz
Evlimutlucocuklu Nagihan1 sağlık odağındaki doktoruma söylemiştim kan testi yaparız demisti ama ac mi tok mu beyaz saat kaçta gidilir bilmiyorum ilk doğumun için gebelik kan testini özel hastane de yaptırmıştım sağlık ocağında bilgim yok maaleef
zehratt Kafanı kurcalayacağına direk hastaneye gidip test yaptırmalısın bence. Ama şöylede bir şey var hamile kalmaktan korktuğun için psikolojik olarakda bunları yaşıyor olabilirsin. Gidip test yaptır rahatla.
Evlimutlucocuklu zehratt öyle canım ama bebekle bir yere çıkmak o kadar zor ki psikolojimi çok çok etkiledi şuana kadar gidemedim ama insAllah babamla gideceğim yarın yada persembe
HulyaKrg Evlimutlucocuklu saglik ocaklari kan testlerini filan sabah erken saatte aliyor.erkenden gidip kanda gebelik testi verebilirsin.insallah hamile degilsindir Allah yardimcin olsun zor
aylince23 Hamilelik kan testi beta hcg için aç tok farketmiyor. Benim de idrar testi çok silikti ve gebeydim.. rabbim hayırlısını versin.