Busra1822 Doğumdan felan hiç korkmuyorum ama oğlumu bırakıp doğuma gitmek beni biraz üzüyor stres yaptırıyor bana çok düşkün aklıma geldikçe duygulaniyorum … Bana bir destek ve dua lütfen onerilerinizi yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum napicam 🙄😳
Degisikkullanici Busra1822 bende aynı durumdayım oğlumla hiç ayrı kalmadım bana çok düşkün yarın değil diğer sabah yatışım olucak oğlum evde kalıcak uyandığı gibi bende amelyattan çıkmış olucam yanıma getirmesini söyledim eşime en azından yanımda oldumu içim rahat edicek gözüm arkada kalmıyacak gecede annemle beraber annemlere gidip orda kalıcsk sabah tekrar yanıma gelicek başka türlü bırakamam kurban olduğumu😞❤️
zeynepaylaipek Busra1822 aynı durumdayım devamlı ağlıyorum hem hamilelik geçmiyor hemde geçince o gün gelecek diye korku içinde kaldım. Kızım üç buçuk yaşında herşeyin farkında onu bırakıp muayene ye gidince bile zorluyor bizi. Bilmiyorum ne olacak Allah’ım yardım etsin bize 😨
Ikicocukannesi32 Busra1822 benimki de doğuma gitcegim ay 22 aylık olacak bende çok korkuyorum nasıl olacak diye
sari-uggli-mehmet-aga Busra1822 oğlunuz 3-4 aylıkken mi hamile kaldınız ? çok ilginç gerçekten.. kendiniz mi istediniz
Busra1822 zeynepaylaipek tek değilmişim kackisi varmış böyle hepsini tek tek okuyorumda çok zor dönem hem hamilelik hem geride bırakma hem lohusalık Allah yardımcımız olsun
mavi Busra1822 Bende aynı şeyi düşünüyorum dunden beri sancim var hastaneye gitmemek için direniyorum Ama düşününce bence onlar değil biz işi zorlaştırıyor gibi sanki yapabilirler Allahını izniyle İnşirah suresi okuyun Rabbım kolaylık versin inşallah
Busra1822 mavi Ay inşallah . Oğlum bana çok düşkün biraz teyzesiyle duruyo ama sonra başlıyor anne diye bir şekilde bunuda atlatırız inşallah
hunilimom Busra1822 ben çok ağladım ,😂 kontrol diye gittim gel doğumunu yapalım dedi dedim eve gidip çantamı alayım çocuğu biraksyim gelirim dedim arabada ağladım eşime dedim bana bişe olursa önce Allah’a sonra sana emanetler diye
Peliin_ Busra1822 bende yarın doğuma gidiyorum bende aynı sekildeyim.kafamda 40 tane soru bakalım hayırlısı olsun
Dmr Busra1822 al bendende o kadar yani en çok onu düşünüyorum kaç yaşında oğlunuz benim oğlum 3 yaşında gün içinde dedesiyle etrafta oynar ama akşama mutlaka beni sorar biliyorum 😣😣
Minikmucizem199 Busra1822 Aynı duygular içindeyim kızım 2 yaşında nasıl yaparım nasıl ederim bilmiyorum kendimi düşünmüyorum artık aklım kızımda 34 haftalık hamileyim bazen ağlıyorum bile tutamıyorum kendimi napacaz bilmiyorum 🥺🥺🥺
Busra1822 Minikmucizem199 bende ağlıyorum ama mecbur gidicez diyorum belkide hiç beni aramicsk diyorum sonra ya durmasa diyorum sorular sorular
Ikicocukannesi32 Busra1822 amin inşallah canım ama gece beslenmesini kesmeye çalıs deliksiz uyusa geceleri yeterli gündüz her şekilde idare ederler