Aleynaerayy22 38+6 yım bebek hareket ettikçe sanki vajinadan idrar birden çıkacakmış hissi oluyor bu normalmi yoksa doğum belirtisi mi
Ecrin_Su47 Aleynaerayy22 başka belirti var mı cnm yani afedersiniz büyük tuvaletuniz gelir gibiyse bebek gelmek üzere doğum başlıyor ağrınız sanciniz yok mu veya suyunuz geldi mi sadece idrar mi veya şunu söyleyeyim idrar gibi mi yoksa büyük tuvalet gibi mi onu bı anlamaya çalışın
120720 Aleynaerayy22 Benim aynı sorun 32. Haftamdan beri var doktoruma söledim bebek dönmüştü gittiğimde ittiriyor o yuzden ole hissetmen normal dedi bana
Aleynaerayy22 Ecrin_Su47 idrar gibi canim sürekli sanki idrar çıkacakmış hissi var gibi bide az önce wc de otururken belimden kasiklarima hafif bi ağrı girdi 2 kez geçti sonra suan biseyim yok acaba doguma mı hazırlanıyorum anlamadım ki
Aleynaerayy22 120720 aa benimki 28 den beri bas asagi o zaman o yüzden öyle hissediyorum normal bisey
120720 Aleynaerayy22 Muhtemelen 🙂 Benimde 28. Haftada dönmüştü aynı zamanda 😂 32 de kontrolüm vardı o zaman sormuştum doktora oda öle söyledi bana işte
elifcicek_07 @Aleynaerayy22 @120720 @Ecrin_Su47 Bebeğin kaç haftada dönmesi gerekir? Mesela bebek doğuma son haftalar aylar kalamı döner yoksa baştan beri olması gereken pozisyon baş aşağı mıdır?
Aleynaerayy22 elifcicek_07 Her Bebek farklıdır aslında canim erkenden dönen de var bas asagi genelde 28. Haftadan itibaren dönüyorlar kendileri ama doğum zamanına kadar dönmeyen doğum anında dönen bebekte var kendisi ne zaman isterse o zaman oluyormuş yani 😂💁♀️
120720 elifcicek_07 Herkeste farklı oluyor bu durum doğuma kadar her an dönebilir yani 🙂 Benim doktorum 37. Haftaya kadar bekleriz demişti ama 28 de dönüverdi 🤭 İlk başlarda hep dik duruyordu kafası midemin olduğu yerdeydi yani. Dönmesi doğum pozisyonuna girmesi demek
Ecrin_Su47 elifcicek_07 cnm herke aynı değil bn 32 haftalıkken kontrolüm vardı gitmiştim bebeğim doğum pozisyonu almıştı 33 haftada gittiğinde çıkmıştı yani bazı bebekler son dakika ini veriyor kanala bazılari de doğuma bir kaç hafta kala kanala giriyor