bendiyebiriii elvinimmm biz de kızımla 24+5 olduk🫠 Allahım sağlıklıca kucağımıza aldırsın inşallah♥️🐻
nergis_a elvinimmm amin canim cumlemizin evladi saglicakla gelsin insallah ben daha hicbisey almadim riskli gebelik yasadigim icin 28 haftadan sonra alisverise baslamayi dusunuyorum sen alisverise basladin galiba
Tugce1506 elvinimmm bebek arabası oto koltuk puset park yatak ve ayrıca oda için mobilyalarını aldım kıyafet ateş ölçer tarak oyuncak piyanolu oyun halısı vs 😬
Miniklerim22 elvinimmm beşik, ana yanı, battaniye, emzirme sütyeni, alt acma ortusu, 1 2 takım kıyafet, corap, agız mendili kendime pijama takımı birde isimli takım yaptıracagım bu ay daha eksikler var tabi 🌸
elvinimmm Miniklerim22 tamamlanir doguma kadar bende geçen ay başladim onemli olanları aldim yarin ful bebegimin kargolari gelecek listemi tamamlamama az kaldi
elvinimmm nergis_a ben gecen ay basladim her ay paramin yettigi kadarini almaya calisiyorum listemi tamamlarim dogumdan dun sepete ekledigim urunler 1067 tl tutmuştu gece baktım 1250 sabah uyandim ki 1400 olmuştu hersey hemen pahalı olmus mecbur daha fazla artmadan istettim
nergis_a elvinimmm benim ablaminda kiz kardesiminde oglu var onlardan gelecek cok esya var onun haricinde cok birsey almayacagim zaten bide 28 hafta riskli hafta gecsin dedim ne olur ne olmaz
Miniklerim22 elvinimmm hayırlısıyla gelsin inşallah hepimziin 2 bucuk yasında oglum var bnm ondan kalan seylerimde var cok almama gerek kalmıyor ama illaki ekisk oluypr rabbim hayırlısıyla dogmayı naisp etsin İnşaAllah geri kolay ❤️
Miniklerim22 elvinimmm isimli cıks yaptırdınmı canım yaptırdıysan nerden nekadr birde baskı mk yoksa dokumalımı
elvinimmm Miniklerim22 bunu yaptirdim ben geçen ay istettim parayi havale ile attim kargo dahil 480 tl vermiştim 11 parca + 15 adet magnet dahil
elvinimmm Miniklerim22 yok daha yikamadim erken diye ama bu siteden daha önce de hediye amacli sipariş vermistim bi sıkıntı cikmadi. Mucize_minikler sayfasi