Defneninannesi- Merhaba kizlar vucudun bazi bolgerinde kararmalar oldu sizlerdede oldumu gobek deligi kol alti vajina boyun gogus ustu 37+5 olduk bu arada
Seydanures Defneninannesi- göbek deliğimde kararma gibi değilde morarıyormuş gibi hafif bi renk değişikliği var o da gerildiği için falan oldu diye düşğnüyorum onun dışında diğerleri olmadı
Tugce1506 Defneninannesi- merhaba bn 22+3 deyim koltuk altım ve vajinamda hafif kararmalar başladı ilk hamileliğim görünce çok şaşırdım doğum yapan arkadaşıma sordum normal dedi
ceren8 Defneninannesi- merhaba bende aynı durumdayım boynumdaki özellikle sinir ediyor beni sanki kir gibi duruyor koltuk altımı ne kadar temizlersem temizleyeyim hep kıl varmış gibi siyah duruyor🥺
Esracandan 36+5 deyim bende de oldu özellikle koltuk altı ve genital bölgede gebelikte normal diye biliyorum ama
Xbilinmez Defneninannesi- benimde saydığınız aynı yerler karardı . Dogumdan çıkar çıkmaz çok terledim. Terledikce ıslak mendille sildim hepsi kendiliğinden gitti
gulkrgl Defneninannesi- benim oldu gördükçe moralim bozuluyor aynı haftadayiz seninle. Doğum sonrası düzelir diyolar umudum o yönde
muallimehanimmom5 Defneninannesi- benim genital bölgem ve göğüs ucum ilk gebeliğimde de karardı şimdi de 🤦🏻♀️Ama doğumdan bir süre sonra geçmişti şimdi tekrar hamileyim yine aynı şekilde karardı inşallah bunda da geçer
Defneninannesi- muallimehanimmom5 ilkte benim olmadi yani bu kadar dikkatimi cekmemisti ama bu adiri derecede oldu