guzelanne01_ Bize yakınlar nerdesiniz cinsiyetler belli oldumu 2 li test yaptırdınızmı diğer tesler hakkında ne düşünüyorsunuz
Yesraan guzelanne01_ ben hiç birşey yaptırmadım ense ölçümunude doktorum yaptıracaksin dedi öyle yaptik
Likayolcusu guzelanne01_ 12+4 doktro cinsiyetimiz kız olduğunu söyledi bakalım ikili test falan yapmayı düşünmüyorum sadece detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum
elvinimmm guzelanne01_ 23+1 olduk kızımla ikili tarama yaptirmistim hicbir sorun cikmadi riskin bayagi altindaydi Doktor oyle demişti cuma günü detayli ultrason yaptircam
guzelanne01_ Yesraan ya banada geçse ne var🙈2 gebeliğim 0 zaman geçmiyor🤷🏻♀️Hareketlerni hissettiğim haftaya ışınlasalar bari🙈
guzelanne01_ Yesraan bizede ölçüm yapıldı ölçüm önemli dedi 2.5 üstünde ikili kesin istiyor hatta aminiyosentez istiyoruz dedi 3 ve üstünde gerek duymuyoruz dedi ,Bakalım bende yinede verdim hayırlısı inşallah kızımdada vermiştim hamd olsun temiz çıktı
guzelanne01_ Rabia-- ya maşallah hareketlerini hissediyormusun canım artık bide 2 li test 12 haftada sonrasında ne var sormayı unuttum kızımada 12 yıl oldu🙈
guzelanne01_ elvinimmm ayy maşallah darısı bana güzel sonuç almanın Doktorum dedi biz risk 0 demeyiz dedi zaten riskin altı yada üstüdür deriz dedi net sonuç değildir dedi ölçümler daha çok önemli sanırsam bacak boyu burnu ensesi
Rabia-- guzelanne01_ evet baya hissediyorum ikili test sonra üçlü test var 20. Haftadan sonra da detaylı ultrason var 🥰
Zeyneppp96 guzelanne01_ tam olarak aynıyız yarın ikili test yapılacak ve cinsiyet için bir şeyler söyle diye umuyorum 😅
guzelanne01_ Zeyneppp96 söyler canım bana söyledi 2 li test paniği çok gıcık ya keşke kaldırsa devlet 🤷🏻♀️yaptırmasan olmuyor yaptırsan stres😳
Zeyneppp96 guzelanne01_ panik yapmamaya çalışıyorum şu an hiç aklıma getirmiyorum sadece göreceğim için heyecanlıyım