KeremikoBayky Bence bu hamilelik süreci 3 trimestır + son ay olarak bölünmeliymiş. 8 ay kuş gibiydim harikaydı ne bir bulantı halsizlik ağrı yada hayatımda bi değişim olmadı fakat son ay işkence
TugSozTan 1.trimester bol kusma mide bulantısı ile geçti 2.trimestera girdik fakat mide bulantım kusma devam ediyorum. Gaz problemi zorluyor.
oykucimen HappyMom 30+5 3.trimesterdan bildiriyorum. Hala kusuyorum her sabah her gece. Vajinada ağrı var bebek büyüdükçe bu normalmiş. Ani hareketlerde yırtılma gıbı ağrı oluyor ne yesem midem yanıyor yangın var 😔
Yagmurrrrr_SARTACCC Trimester dönemi. Mide bulantısı kusma 2.Trimester dönemi . bel ağrısı arada bir kusma gece bel ağrısına uyanma Bel ağrım normal mi ikinci trimester da ilk gebelik
BASAKK1 Happycatt Ayyy okuması bile iyi geldi mesajınızı 8+3 teyiz suan aşırı bulantı kusma iştahsızlık ve tiksinme yaşıyorum en son ilacımı değiştirdi doktor hep uyumak istiyorum sadece uyurken bulanmıyor ama geçicek inşallah
berrin1 BASAKK1 boşver uyu valla bak, sonra uykusuzluk başlıyor 3. trimesterda. Mide bulantıları çokk kötü biliyorum ama o uykuyu o kadar özledim kii 😓
Dilekgun BASAKK1 bende 8+2 cok fazla bulantim var koku hassasiyeti yemek yiyemedigim icinde mide bos oldugu icin kan kusuyorum doktor normal dedi bulanti hapi yazdi ama hic ise yaramadi
Gkceko Ve 2. Dönem çok rahattı 3. Dönem asıl sıkıntılı dönem bel ağrısı çook fazla oturmak yatmak zulüm 😭
BASAKK1 berrin1 Sizin de uykularınız düzene girsin inşallah kolay bir süreç değil tabi ki her gün birseyler oluyor vücudumuzda ama sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun🙏
1234__ HappyMom birincide hiç bişi hissetmedim:) ne bulantı ne kusma ağrı çiçek gibiydi ikininde son ayına kadar mükemmel geçirdim 6 ayımda kuyruk sokumu ağrım başladı kansızlık çatı ağrısıyla devam ediyor:)bugün 27 olduk
Tugce3561 Henüz 1.trimesterden bildiriyorum aşırı bulantı, koku hassasiyeti, halsizlik, kusma ne ararsan var hamilelik öncesi veremediğim kilolarımı hamileyken veriyorum resmen. Bu kilo kaybı normal mi değil mi endişeleniyorum da aynı zamanda :(
Gzo 1.trimestr bulanti kusma carpinti surekli uyuma 2.ye giris yaptim bel agrisi kasik agrisindan yuruyememe hala istahsizlik ve carpinti bisuru igneler sinir stres 🤗🤦
Kayraninnannesi HappyMom valla ne 1 ne 2 ne 3 beni hiç zorlamadı mide yanması uykusuzluk mide bulantısı falan hiçbirini çekmedim☺️ ama 2. Trimester en güzeli oluyor çünkü ilk tekme ilk hareket falan karnın ne büyük ne küçük güzel geçiyor yani.. ben çok rahattım hamilelik nedir anlamadım bile ikinciye hamileyim ve umarım bu da öyle geçer 🙏🏻
aydangn 1.trimester -Koku hassasiyeti -Bulantı -Kusma -Halsizlik 2.trimester -Öğle saatleri uyku hali -Geceleri uykusuzluk -Bel ağrısı