HappyMom https://instagram.com/stories/happymomapp/3007811104231226646?utm_source=ig_story_item_share&igshid=Zjc2ZTc4Nzk=
Happycatt HappyMom 1. Trimester de bulantı kusmam çok fazlaydı 2. Trimester çok iyi geçiyor şükürler olsun 🤲☺️
denizarenmom HappyMom 1 ve 2. trimester nimetmis ben degerini bilememisim🥲 bel agrisindan ne yatiliyor simdi ne oturuluyor🫠
MadameHappy34 HappyMom 1 trimester kusma,iştahsızlık,tiksinme,yorgunluk ile geçti 2 trimester eklem ağrıları,baş ağrısı,halsizlik yorgunluk.. 🥲hamilelikte balayı dönemi ne zaman bilmiyorum ama biraz çabuk gelsin.
Eldgrn HappyMom 1 trimester Uyku göğüs hassasiyeti halsizlik iştah artışı 2 . Trimester iştah artışı 3 . Trimester ( yetecek mi acaba şikayetler) kaburga ağrısı bel ağrısı göbek ağrısı yatakta dönememe uyku halsizlik kaşıntı göğüs çatlağı kasılma gece uyanmalari (ağrılardan) Daha varda aklıma gelmiyor
08HB-16 Happycatt kusma yokta 2. Trimistirdeyim aşırı mide ağrısı var şuan zencefil içiyorum gece üçte uyandım 🧐😣😣😣😩
BASAKK1 Happycatt Ayyy okuması bile iyi geldi mesajınızı 8+3 teyiz suan aşırı bulantı kusma iştahsızlık ve tiksinme yaşıyorum en son ilacımı değiştirdi doktor hep uyumak istiyorum sadece uyurken bulanmıyor ama geçicek inşallah
Ozgegrsy Happycatt 3. Trimester kaşıntı ayaklarda ödem huzursuz bacak sendromu 😂 kusma her şey başladı ilk aylarda ağrım bile yoktu bir kere midem bulanmadı şimdi başladı
Minigiminannesi5 denizarenmom kessinlikleeee öyleee günler geçmiyor resmen bel ağrısı sancı bebeğin ağırlığı
Deniz21_ 1 ve 2. Trimester dönemi maşallah çok iyiydi 3. Trimester dönemine girdigimdendir hem bacak ağrısı hem mide yanması perişan etti hayırlısıyla gelsin artık diyorum
nur34_ HappyMom 1. Trimester asiri kusma bulanti istahsizlik koku hassasiyeti vs vs cok kotuydu 2. Trimester cok guzel ama iki gundur cok sanciliym☹️
beyazgull 1.trimester da bulantılar halsizlik mide yanması kokuların rahatsız etmesi kendimi hamile değil hastalığa yakalanmış gibi hissediyordum tuhaf duygular içindeydim 2.trimester da bebeğin hareketleriyle beraber güç ve sabır buldum rahat geçti olan ağrılara da sabrettim Trimester da uyku sorunum var sağa yatıyorum sağım sola yatınca solum düz yatınca bel ağrısı , ağırlaştım zor yerimden kalkıyorum tabi bi de doğum korkusu başladı 18 gün kaldı bakalım sonra bizi ne bekliyor 🤷🏼♀️
1erkekkannesiiii HappyMom 1. Trimester harika 2. Trimester mide bulantısı yanması Trimester mide yanması, nefes alamama, hareket edememe, tekmelerin canımı çok acıtması + doğum endişe ve heyecanı 😁
2prensesannes 1erkekkannesiiii 3trimesterdeyim hala kusma sırt ağrısı karin ağrısı sağa yatıp rahat edemem sola yatip edemem halsizlik geceleri uyumama miğde yanması yok sadce cinsiyet nedir sizin
Tubatgn HappyMom 1.trimester Halsizlik Mide bulantısı Kusma Kilo kaybı 2.trimester Canım benim sen ne iyiymişsin 🥰🥰 3.trimester Mide yanması Bacak ağrıları Göğüs batması Ve son olarak kum dökme🥺🥺 Kaldı doğuma #son49
nergis_a Trimesterde cök iyiydim hic gebeligimi hissetmedim ne bulanti ne kusma 2. Trimesterde uyku bulanti halsizlik kalp carpintisi kasik agrisi ve simdide mide yanmasindan nefes alamiyorum diyebilirim yemek yiyemiyorum azcik yiyince basliyo yanmalar bakalim 3. Trimestere birsey kalmadi o nasil gececek
CmreKsidar HappyMom 1. Trimester benim için aşırı zordu sürekli kusma hiç bişey yiyememe 24 saat bulantı var yaşıyordum. 2.trimester de ondan kalır gelmedi bulantılarım geçti mide yanmam başladı kramplarım başladı. Suyum azaldı erken doğum tehlikesi yaşadım yaşıyorum. Yatakta dönerken bile kramptan acı içinde dönüyorum. 3. Trimestera az kaldı hayırlısı diyorum.
minikmucizemmmmmm Trimester bulantı kusma 🤢 2. Trimester ilk haftası mükemmeldi. 15 hafta itibariyle bulantı kusma geri geldi. Bel sırt ağrısı başladı🥴
2prensesannes minikmucizemmmmmm ben 29 haftaligim kusma bitmedi bende doguma kadar gidicek benle gibi duruyo cinsiyetiniz nedir
2prensesannes 1erkekkannesiiii saglikla kucaginiza alırsınız inşallah allah tek avazda hepimizi kurtarsin🤲🤲🤲