Melomeltem VikiViki bende duydum ama çocuklarıma uygulamadım buna da uygulamam tek yapacağım doğumuma bir gün kala az zemzem suyuna bir hurma atmak yumuşaması ve doğar doğmaz o Sudan içirmek ve hurmanın yumuşak iç kısmından damağına sivil sürmek olacak üçüncü çocuğuma da yapmıştım
Ahsenveannesi Denizinannesiii34 hanimefendi en bastan beri su vermeyin diyorum ek gida yoksa suda yok
Madammuallimetun Ya iyiki doktorlar hemşireler gibi çemkirmiyor değil mi 😁 doktorlar bile bu kadar kesin konuşmaz heralde tıp okumalarına rağmen 6 yıl tıp 4 uzmanlık 😁 hemşirelerde doktor olamayışın hırsı var bence 😁😁 sakin olun ya sakin
Ozdenceren SevdaTacoluBakr ablam ben dopuma girerken odada açmış bi kaç saat sonrada kaşık ucuyla daha hiç emzirmeden yalatmış bebeğe
defnekrmn VikiViki ewt benim bütün yeğenlerime verdiler bende vericem gerçekten çok hafif geçiyo gaz sorunu az oluyo
defnekrmn Serii olmaz merak etme hurma sadece ağzına değdirecekler zemzem ise bi damla bile yeterli onun için maden suyu ise asidi gitmiş bi şekilde çay kaşığından az verilebilir sıkıntı olmuyor. Bizde o asidi kaçan şey fayda etmez ama bebekte çok etkili olur
Yaceemm Hafizeipek pamuk_anne benim bulunduğum yerde sezeryan sonrası odaya geldiğinde hemşireler karnına bastırıyor. İçindeki pis kan çıksın diye. Ama uyuşuk olduğun için hissetmiyorsun bu işlemi. Böyle bir şeydir belki. Bu işlemi bazı yerlerde uyuşukluk geçince yapıyorlar. Bazı arkadaşlarım yaptırmadı doktor bi ilaç verdi öyle attı içindeki kanı.
Yaceemm Ben kızıma hiç birşey vermedim 1 gün gaz sancısı çekmedik. Ben vermem şahsen... belki olmaz birşey ama ya olursa. Gerek yok...
Kardelennnnnuygr Sakaryali54 1 yaşındada rakı masasına mı oturtacak tövbe tövbe 😂😂😂😂 kız çocuğunu yalnız bırakma kaynananla 😂
Kardelennnnnuygr Zeynep89 yanınada soğan kırıp verdin mi tamamdır 😂 ağzının tadı yerine gelsin sütle doyulurmuymuş😂
Kardelennnnnuygr EceAydn tuza yatıralım garanti olsun deseydin 😂😂😂 valla herkes birinden bi şey duyuyo onu uygulamaya çalışıyo ama komik şeyler çıkıyo ortaya 😂
Cansuercan İşe yaradığı için dünyada gazlı bebe yokk.. 😂😂😂 ne saçma herkes bas bass bagiriyorr ilk 6 ay anne sütü diyeee