Mom69 Eltim Ekim’de 7.000₺ye normal doğum oldu o zaman bende 270₺ den muayene oluyordum Kasım’da 350₺ oldu bugün kontrole gitmek için aradım ve 450₺ olmuş muayene ücreti şaka gibi doğum ücreti hakkında bilgisi olan var mı
busrabrbr Mom69 ben de medicine hastanesine gidiyorum doktorunuz kim acaba , yarın gidecektim ben de zamlanmış demek 😭 yarın gidince bi sorim bakalım doğum fiyatlarını
Mom69 Bhr075 bende Kasımda gittim 350₺ydi ondan önce 280e gidiyordum bugün rahime hanımı aradım geleceğim diye 450₺ olmuş muayene çok şaşırdım ve gitmedim şeker yüklemesi yapılacaktı ondan bile vazgeçtim
Betulkaraa34 Gaziosmanpasa bilge hastensine 270 e gidiyordum zam yapmislar 450 olmus dogum icretlerini bilmiyorum valla kac oldu bende öğrenmeye çalışıyorum kimse yorum yapmiyo. Butun hastanelere zam yapmislar
Mom69 busrabrbr rahime bekara gidiyotum kurtajimi da orda oldum yarın bir öğrenirseniz çok sevinirim ben 25 haftalık oldum 1 ay önce gittim 350₺ydi 450₺ olunca gitmedim şaka gibi r smen
Yaseminturan_ busrabrbr Ayy bizim bura fatma hanıma gidiyordum ben uçmuş fiyatlar🥲doğum hakkında bilginlz var mı o ne kadar olmus acaba🥴
Mom69 Bhr075 bende rahime bekara gidiyorum gamze berkele de gittim bir sefer ama tea hanımı da çok övüyorlar
busrabrbr Bhr075 a ben de tea hanıma gidiyorum daha yeniyiz 12 hafta bakalım , sizin ne kadar oldu memnunmusunuz süreçten ,
Mom69 Yaseminturan_ yok hayır bende onu öğrenmek istiyorum fakat telefonda bilgi vermiyorlar eltim Ekim’de normal doğumu 7ye oldu muayene ücreti de 280₺ydi benim doğumum Mart’ta sanırım 12-13 rahat olmuştur muayene bu kadar yukseldiyse 😂
Yaseminturan_ busrabrbr ayy bana da haber verir misiniz evime çok yakın normalde ilk oğlumda gidiyordum ama riskli gebelik erken doğum olmuştu kanunide yapmıstım şimdi özel/devket karısık gidiyorum ama ani birsey olur hastane dibimde giderim diyordum ama 12/13 olmuştur bence:/
busrabrbr Mom69 Yaseminturan_ Öğrendim arkadaşlar normal doğum 9,500 , sezeryan 12,500 muayene 450 TL