Asyabuse busranur_19 arkadaşım 21 gün önce doğum yaptı spinal sezaryen daha dikişleri atılırken emzirtmişler hatta çocuk kucağında gitmiş odaya 😇
rain26 busranur_19 hemşireler yardımcı oluyorlar. Yanıma ters yatırıp emzirtmislrrdi. Sadec sirtimi biraz kaldirdik sonra yavas yavss kucağıma aldım eşim veriyordu kucağıma.
Hazall_00 Normal doğum olursa bebekle birlikte odaya çıkıyorsunuz zaten. Sezaryen doğum olursa odaya geldiğinizde bebeği hemen kucağınıza veriyoruz. İlk yarım saat içinde emzirmek gerekiyor
Hazall_00 busranur_19 normal doğum olmazsa karnınızın üzerine bebeği koymak kolay değil tabiki ama annelik böyle bişey demekki kendini unutup hemen emzirmek istiyorsun. Doktorlarda bebeğin hariç bişi alma ağır bebeğini kucağına alabilirsin diyor
Nuray1 busranur_19 valla ben daha tam ayikmamistim zaten ilk doğumda yanıma koydular bende hafif dönerek yattığım yerden emzirdim hemşire falan da vardı zaten
milatlas13 ben normal doğum yaptım 10 gün oldu, doğumhanede bana dikiş atılırken bebeğimi giydirdiler,onla beraber odaya geçtik, sonra da hemen emzirmem için kucağıma verdiler,o anki heyecanla doğumun verdiği rahatlamayla ben acıyı hissetmemiştim.
busranur_19 milatlas13 Ay evet o anda insan kucağına almak koklamak ister acılarını unutur ;( Yaşamadan bilinmez benimde ilk gebeliğim 🤲
milatlas13 busranur_19 benim de ilk gebeliğimdi,o ilk anlardaki heyecanı tarif edemem 🧡 Rabbim size de sağlıcakla bi doğum nasip etsin, evladınızı sağ salim kucağınıza alın inşallah.ama korkmayın hiç, neticesi mükemmel bi cennet meyvesi🧡
busranur_19 Hazall_00 Annelik daha kucağımıza almadan yaşamadan bile bize hissettirelen en güzel duygu gerçekten 💙
Hazall_00 iremcannn1907 yürüyerek çıktım anladım ben. Hastaneden hastaneye değişiyor tabi o biz önce bebeği çıkarıyorduk annenin dikişleri atılıyordu daha sonra geliyordu odaya