daryaost Eliff35k çok mu kötü o kdr? bende arıyorum yeni hastane hiç bulamiyorum duzgun hem fiyat hem ilgili. gazi gidiyordum beğenmiyorum beş dkk muayene bu kadar hiç bir şey anlatmiyor doktor. herşeyi internetten tek başima oğreniyorum. çok ağrilar var diyorum dedi normal bu. neresi normal resmen öldum ağrilardan. işte yeni doktor ariyorum bulamiyorum ((
Eliff35k daryaost benim kendi doktorum o kadar ayrıntılı anlatıyor ki her gittiğimizde video alıyoruz sırf ultrason aşamasında 20-25 dk kaldığım oluyor. Ege yaşamda sadece 02.28 dk bir izlendi beneğim onda da makine karnımın üstünde geçti hiç bir ayrıntı yok. Kendi doktorum tek tek bebeğin tüm organlarını inceliyor gelişimi hakkında bilgi veriyor evet çok pahalandı ama vazgeçmicem kendi doktorumdan 😊
gizemakay Doktorumuz can hastanesiyle anlaşmalı. Muhtemelen doğumumuz can hastanesinde olacak. Kendi doktorumuza ve can hastanesine vereceğimiz toplam ücret 15.500 tl 🫠 malesef fazla ama yapacak bişey yok, resmen doğum için kredi çektik, welcome to turkey 😅
Patatesanne Bayraklı Lider centrioda Erhan Çağatay ın muayenehanesine gidiyorum. 1 saat boyunca hiç sıkılmadan dinliyor anlatıyor oldukça memnunum. İstediğimiz hastanedede doğum yaptırabileceğini söyledi. 🥰
daryaost Patatesanne oo erhan çağatay çok iyi birisi eskiden gazi hastanede çalişiyordu. normal olarak gidiyordum gebe olmadan
DerininAnnesi35 Tqceks doktorum hatice ermindi ama şu an başka bi hastanede. Şu an bilmiyorum doğum paketinde var mı yok mu. Ben de bilmiyordum olduğunu. 2450 ydi ben doğum yaptığımda. Sancı odasında beklerken saç makyaj yapayım mı diye geldi birisi, pakete dahil dedi. Makyaj yaptırdım. Sonra Bi baktım doğuma fotoğrafçı da geldi. CD halinde fotoğrafları teslim ettiler. 35 tane falan fotoğraf vardı. Ve bence doğum için ideal Bi sayı
Tqceks DerininAnnesi35 anladım. Ben 2018 de yaptığım için kampanya vardı. 1600 e doğum yaptım. 4 fotoğraflık albüm ve 100 fotoğraflık çekime 300 tl vermiştim
Betusgunes Tqceks ucuncu gebeligimde mete beye gittim gitmez olaydım tansiyon takibi yap diyor yaptım diyorum tansiyonm 14 e 9 nabzim 140 larda cikiyor hahaha imkansiz yanlis olcuyordur makine diyor ustelik bir kere tansiyonumu ölçümedi her gidişimde tuzlu ye tansiynun düşüyordur diyordu neyse doktor değiştim tansiyn hastası olduğumu öğrendim üstelik 30 uncu haftada tansiyon yüksekliği yüzünden erken doğuma aliniyordum ciğer geliştirici iğne vuruldum 2 gün hastanede yattım ne korkular yaşadım bu yüzden asla hakkımı helal etmiyorum Mete beye tam bir fiyasko
Tqceks Betusgunes ilk defa memnun olmayan birine denk geldim . Sizin ki gerçekten talihsizlik olmuş. Bazen hastaları çok oluyor yeteri kadar ilgilenemiyebiliyor. Ama tabi bu durum hafifletici bir sebep değil tqbiki
Betusgunes Tqceks Google a bakın bu doktorun sikayetci olan bir çok hastası var gerçekten dikkatsiz bir doktor nasıl oluyorsa insanlar ona akın ediyor anlamıyorum çok dikkat edin ne olur ben çektim siz çekmeyin Rabbim korusun
Tqceks Betusgunes anlıyorum ama Allah’a şükür bir sorun yaşamadım ben 2. Doğumumu yapıcam ilkte de bu doktora gittim
-Nazlican35- Eliff35k Merve hanıma gidiyorum bende çok sevdim bnim ikiz gebelik 13 bin ve foto vs dahil değil sadece doğum ücreti bu
Eliff35k -Nazlican35- ben gittiğimde Merve hanım yokmuş başka bir doktora gittim ama hiç memnun kalmadım kendi doktoruma egepole devam ediyorum