ilknur8484
Acil doğum dendiğin için hemen gebe servise gittim işlemleri yaptılar kan aldılar nst ye bağladılar ve alttan muayene ettiler kan sonuçları çıkar çıkmaz da direk ameliyata alındım belden uyuşturmalı ister misin diye sordu doktor ben zaten başından beri istediğim için öyle oldu (spinalde bebeği çıkarırken ki çekiştirmeler dışında bişey hissetmiyorsun bazen mide bulantısı oluyormuş doktora söyledim hemen ilaç verdiler) ameliyat esnasında doktor da anestezi doktoru da çok iyiydi özellikle anestezi doktoru sürekli konuşuyordu benimle bir sıkıntı var mı iyi misin den aile sorularına kadar 😂 baya sohbet ettik ve bir baktım bebişim geldi ilgilendiler ve yanıma getirdiler öptüm kokladım biraz yüzüme yaslar şekilde beklediler ve götürdüler ameliyat bitti sonrasında tansiyon ile ilgili sıkıntım vardı ameliyathane dışında da hasta bakıcılar çok iyiydi beklerken ameliyat sonrası şunlara dikkat et diye baya tavsiye verdiler ve aşırı faydasını gördüm odada da sıkıntısız geçti süreç çok şükür anestezi etkisi çıkınca hemşire süt sağma makinasini getirdi sütünü sağ ki hemen gelsin dedi ve öylede oldu şükür ama bebeğimin sıkıntısı vardı 15 gün yoğun bakımda kaldı bende önce eve geldim emzirmeye başlayınca doktor anne otelinde kalmam gerektiğini sık sık gelip emzirmem gerektiğini söyledi bir hafta 10 gün kadar kaldım ve şükürler olsun ki bebişimle yan yanayız bugün 29 günlük oldu