Annisshh Kızlar 32+2 haftalık hamileyim ayaklarım bacaklarım ve ayak bileklerim şiş. Resmen ayak olmaktan çıktılar toynak moduna geçtiler ne yapılabilir fikri olan var mı
eminergunn Annisshh bende care bulamadım ödeme son 3gün dayan emine geçecek diyorum umudum doğunca düzelmesi🙂
Albatros3501 Annisshh ayağını yükseğe uzatarak dinlen ve saf alkol ile büyükçe pamuğu ıslat şiş yerlerine koy. Düzenli yap fayda görürsün inşallah cnm.
Oslemsd Ayaklarını mümkün olduğunca yüksekte tutmaya çalış buz uygula ve her akşam 20 dk soğuk suda beklet inanılmaz faydasını görürsün
elifiii Annisshh yürüyüş ödeminizi arttırır. Tuzu azaltıp bol bol su için. Ayaklarınızı dinlenme sırasında yastıkla yükseltip destekleyin. Haftanızla uyumlu ödem probleminiz. Karbonhidrat tüketiminizi de azaltabilirsiniz.
Serii Ananas yiyebilirsin canm bide tuzu çıkar hayatından ben şükür yaşadım hiç ödem bunu tuz yemediğim için olduğuna bağlıyorım hani kahvaltıda bile salatalık domatese tuz atma o derece çılart hayatından
Oslemsd Serii Aslında vücudumuzun tuzada ihtiyacı var hiç olmaması birçok dengeyi değiştiriyor sonrasinda daha farklı sorunlar ciksbiliyor oyüzden önemli olan miktarı yani yemekte tuz varsa ekstra sına gerek yok
Oslemsd Haklısın buz uygulama ilk başta istersen ama soğuk su ve yuksekte tutmak yeterli olur otururken bile ayaklarınin altına yastık koyup uzat mutlaka bide yatmadan önce masaj yapcak biri olursa oh mis😊 çabucak toparlarsin inş.
Serii Oslemsd tabiki ama yemeklere atılan tuza tamam ama üstüne atılmamalı az tuzlu yenmeli Zaten bünye bi yerden sonra alışıyo
BMH Aman kızlar dikkat edin benim kuzenim de fena olmuştu ama onun hatası çiğ köfteydi kız çocukta çok ödem yapıyor tuza olabildiğince dikkat edin sonra pişman olmayın 👍🏻