Dyg34 Sizlerde de karın agrısı başladimı kızlar dünden beri bi karın agrısı canımı sıkmaya başladı doktor kontrol etti ama bugunde devam ediyor korkuyo insan ya sizlerde durumlar nasıl
Yasemindemirtas Dyg34 28 oldum. Bugün o ağrılardan bende de var kasıklarıma ve böbreklerime dogru sanki. Bide göbek çevrem. Sanırım rahim büyüdüğünden kaynaklı
Dyg34 Hafizeipek yok hayır dün başladı ara ara oluyor ama kramp şeklinde degil biraz uzunca suruyor sonra tekrar
Dyg34 Alpoy daha yeni başlıyoruz desenize 🤦♀️ Gerci son 3 aya girdik 3.trimeser ama insan ürküyo ya🤢
Dyg34 Yasemindemirtas son 3 ay trimeser girdik ya ondan sanırım yeni başladı kendini gösteriyor yavaştan
Dyg34 Hafizeipek yok duşla alakası yok yani en azından bende yok bugun bende sıcak su iyi gelir belki diye girdim fark etmedi devam ediyor
Hafizeipek Dyg34 çok sıcak su kullanma ılık suyla duş al otururken de ayaklarının altına yastık koy ayaklarıni uzat
HakanDuyguGl Bende 29 haftadayım çok yorulduğum da bende de böyle anıden girip çıkan sancı oluyor bazı gunler
Dyg34 HakanDuyguGl onlar normalmıs doktor dun bana öyle dedi onlardan korkmayın bıcak saplaması gibi arada olanlardan dedi.. bende karnım agrıyo diyince baktı usg ile kızım allaha sukur iyiydi ama insan endişe ediyor işte
Dyg34 Hafizeipek hiç dikkat etmiyorum ya teşekkür ederim denicem dediklerini bugun hep yattım gerci . Bende birde plazantam asagıda tehlikeli boyutta degil hep yatmamı gerektircek cinsten degil ama oda hep tedirgin yapıyor ☹️
Hafizeipek Dyg34 plasentanın aşağıda olması sadece normal doğumu etkiliyor bildiğim kadarıyla. Ama sıcak suyun tehlikeli olduğundan ve doğumu başlattığından eminim