Ebraradinn Dünyanın en saçma algılarından düşüncelerinden biri.O evladı taşı, aylarca haftalarca annelik iç güdüsü ile manyak gibi oturma şeklinden yatma şekline yediğine içtiğine tam bir zırdeli gibi kuruntularla dikkat et. Öyle veya böyle evladına kavuş, sonra “sezeryanlı anne miymiş?” diye laf edene çok pis laf söylerim.
Daha doğurmadım, 40+5 ile devam ediyoruz.Allah nasip ederse normal olacak.Evet neşterden filan çok korkuyorum,o kadar da ameliyat gördüm ömrüm hastanelerde geçti.
Ancak gizlice ve haliyle normal doğurup tuvalette evde filan, sonra o bebeğini çöpe camiye bırakanlara ne dicez?
Analık doğum şekliyle olmaz.
En yakın arkadaşım, hatta ahretliğim derim kendisine; 5 sene evvel 36 haftalıkken acil sezeryan olmak zorunda kaldı sancılandı filan.Bebek inmeyince sezeryan oldu.Sonra oğlu 4 gün küvözde kaldı.Ve eve gitmedi,gidemedi bırakamadı.1 gün odada yatırdılar taburcu ettiler.3 gün misafir koltuklarda bebeğini bekledi inatla hemde o dikişlerle.Şuanda da oğlu 5 yaşında ve su çiçeği, 1 saat belki uyumuştur sürekli haberleşiyoruz.
Ne demek sezeryan olan anne değildir? Alnını karışlarım o lafı diyenin.
Belki bende sezeryan olcam son dakka nerden bilebilir ki insan? Yalancı filan sancılanıyorum,baş geliş vs tamam bu haftaya kadar da geldim.İnsan o anı bilemez ki.
Eskiden yokmuş ne analar evlatlar ziyan olmuş.Şimdi çok şükür acil bir şey oldu hem anneyi hem bebeği kurtarabiliyorlar.