Reyhan_Kcbz37 Hemdemmm ben her gün içmiyorum 2 gün de bir aklıma geldikçe ama 1 fincandan fazla içmedim hiç bi gün içinde 2 fincan içilebiliyor ama sanırım.
Gorkim 1 haftadır içmedim 3 gündür şirkette içiyorum bacaklarım gene ödemlendi bende hemen ödem yapıyor kahve saolsun
Cananan Hemdemmm hiç fincan içmiyorum yani hiç içmiyorum ama doktorum istersem 1 tane içebilebilecegimi söyledi😊
kbralya01 Hemdemmm 6. Aya kadar canım hiç istemedi. Şimdide her gün 1 tane içiyorum 2 bardakta çay içiyorum akşam çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım 🤷♀️ Ama ilk 5-6 ay ne çay ne kahve hiç tüketmemiştim canım istemediği için
GokceMom_ Hemdemmm doktorum bana ılk 3 ay tuketme demıstı suan 19+2 haftalık hamileyim canımda ıstıyor ama doktor randevumda subatta hıc soramadım doktora gıdınce unutuyorum soracağım şeyleri🙈 ama korktuğum için içemiyorum da
Btlklnc Hemdemmm Hamıle olmadan önce sadece kahve ve sigarayla yasayan bır ınsandım günde 5 fincanı bulurdu . Ama smdi bir tanee keyif ıcın içiyorum sigara zaten bitmiş durumda :) bu cocuk benı cok degıstırdı 😃