AyseEmre Yasemindemirtas aynı sekil bende 1 ayda 2 defa gidiyorum son ayda boyleymiş doguma yakın her hafta cagırılıyormussun hatta
Birsenvergili desagr bi sefer mi gidiyorsun şimdi arada sağlık ocağına da gidiyor musun kontrol amaçlı ?
desagr Birsenvergili Yok sağlık ocağına hiç gitmedim. İlk üç ay iki kere gittim sonrasında ayda bire düşürdü 36dan sonra tekrar iki olacakmış 🤷🏽♀️
Oznr Yasemindemirtas kisiye gore degisiyor canim burda goruyorum 32 den sonra da oyke giden var ama mesela beni 37 den sinra haftada bir cagirdi oncesinde hep ayda bir gittim
Seyma18 Yasemindemirtas ben 30dan sonra haftada 2defa gidiyorum.36 olduk artık sanırım her hafta çağıracak artık
0581 Canım o herkese göre değişiyor ben 32. Haftamda ayda 2 kere gitmeye başladım şuan 35. Haftamdayım haftada bir gidicem bebeğimin kilosu daha fazla ve arada sancı çıktığı için doktor çağırıyor
Zeynep89 Benim cok sancim olmadigindan sadece 1 kez 2 kere gittik . En son 11 ekimde gittik 29 ekimde de kismetse nasipse dogumum olucak ozamana kadarda muayenem olmadi. Sancin olursa..akintin kanaman olursa eger gel dedi doktorum.
Anneyimm Yasemindemirtas kuzu 30+2 de gittim yani dun iki hafta sonra gel ilk once nstye gir sonra yanima gel dedi