Cgdmmm 35+1 günlük hamileyim bebeğin hareketlerinde azalma söz konusu normal mi tedirginlik yaşıyorum 🥺
Hilaynur Cgdmmm doktor söylemedimi canım bana doktor söyledi sk. Haftalarda bebegin hareketleri azalacak ozmn senden elini karnına koyup bebeğin hareketlerini saymanı isteyecegim dedi doktorunla iletişimdeysem sor bi
ELF1- Cgdmmm bende 35+1 deyim benim bebegimde zaman zaman oynuyor gün icinde normalmiş ama yarinda kontrolüm var
kbralya01 Cgdmmm 36. Haftaya girdim eskiye göre bende de azalma var en güzeli göbeğinizi açıp izleyin ozaman kayma hareketlerini görüp rahatlıyorum sağa sola gittiğini açıp izleyince daha farkediyorum
Aselsmoms Cgdmmm bizde 35+1 olduk azalma değil de güçsüzlük var hareketlerinde ama artık yerleri daraldığı için oluyormuş canım benim karnım hep açık yatıyorum göreyim hareketlerini diye hareket etmediğinde dizlerini yavaşça karnıma çekiyorum hareket ediyor
Yeldaydn 36 haftalığım banada bazen öyle gibi geliyor ama daha geçen gün Nst girdim bir sorun yoktu belkide gün içinde biz hissetmiyoruz hareketli olduğumuz için 😢
Seyma65 Hilaynur bende 28. Haftamdayım ara ara alt bölgemde ağrı oluyor sanki cımbızla böyle etimi çekiyorlar gibi kontrol 1 hafta sonra bu durumda olan var mı normal mi bilemedim 🤷🏻♀️
Seyma65 Hilaynur bende 28. Haftamdayım ara ara alt bölgemde ağrı oluyor sanki cımbızla böyle etimi çekiyorlar gibi kontrol 1 hafta sonra bu durumda olan var mı normal mi bilemedim 🤷🏻♀️
Cgdmmm Hilaynur doktorum ile iletişime geçeceğim bunu söylemeniz iyi oldu 👍 ister istemez insan tedirginlik yaşıyor sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah
Ayseelaa 34+3 haftalığım bende benimde azalma var bir de karnım çok sertleşiyor ve rahim ağzında ağrı hissediyorum kontrolüm cumartesi nst gitcem sanırım tam o gün 35+0 oluyorum