mrvsrcn Puding canım testlerin hepsini şimdi yapmadım bir yıllık testler bunlar hiç 0 çıkmıyor diye gösterdim hepsinde çatlatma iğnesi olmadım
mrvsrcn Dark çalıştığım için işten izin alıp veremiyorum çok sağ olun beni aydınlattığınız için ben bilmiyordum zaten
srny tamamen hastaneyle alakalı bazı hastanelerde değer çok küçük olduğunda cihaz onu ölçemez ve <…. gibi değerler gösterir sizin yaptırdığınız hastanenin cihazı hassas ve 5 altındaki tüm değerleri de ölçebiliyor anladığım kadarıyla.
180720 mrvsrcn 5 e kadar olan sayılar laboratuvar farkı olarak gözükür ayrıca herkesin hcg değeri 0 olacak diye bişey yok ki bu çok nadir görülür genelde 1.20 çıkar çoğu insanınki
mrvsrcn 180720 ay ne bilim burda 0,100 falan diyorlar da ben farklı lavratuvar farklı zamanlar tedavili tedavisiz süreçlerde bile 0 görmeyince merak ettim
Elaeyl mrvsrcn bazen hastaneden bile değişiyor benim de hiç sıfır çıkmıyor korkulacak birsey olduğunu sanmam sonuç beta bir hormon
mrvsrcn Dark doktorum verdi dedi verdim sanane be bende gidip zaten ağır gerçekten acil olan hastaların olduğu yerde vermiyorum yeşil alanda veriyorum onlarda bir problem görmüyor ki alıyorlar bence sen kendini boşu boşuna bilinçli vatandaş kılığına sokma
Dark mrvsrcn keşke sende biraz soksan da öyle davraansan Yeşil alanda da ağrısı sızısı olanlar var ve bu sizin acil hasta olmadığınız gerçeğini degsitimiyor ayrıca Yeşil alandakiler yalanciktan mı hasta? Sen haric