mrvsrcn Biraz önce kan verdim çatlatma iğnesinin 14.günü benim betam hiç 0 çıkmıyor ya neden böyle oluyor anlamıyorum
merve211 mrvsrcn benimde hiç çıkmazdı tedavi sürecinde hormonsal sanırım Rabbim gönlünce tez vakitte nasıp etsin inşallah
CeydaST mrvsrcn herkesin 0 larsa gezmez ki 0 5 arası negatif diğer kan değerleri gibi düşün herkesin farklı
didimom mrvsrcn beta hormonlardan dolayı farklı değerlerde çıkabilir. 5 ten küçük olması hamile olmadığını gösteriyor. Hastaneden hastaneye değerler gösterimleri de değişiyor bazıları <5 <1.2 yazar sizin numune hastaneniz küçükte olsa direkt değerleri yazmış. Sorun olduğunu düşünmüyorum☺️
mrvsrcn Duyguahsen- yani 5 altı negatif diyo ama çok garip değil mi birada kimi görsem 0.100 0.200 falan diyor benim hep böyle
Armess_loya mrvsrcn canım benim iğnenin etkisi Olbilir Belki, 5 altında değer negatif değerlendiriliyor maalesef, 2 günde bir artış olsa gebelik… ALLAH GÖNLÜNE GÖRE TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI EVLAT VERSİN İNŞALLAH ❤️
Duyguahsen- Hormonlarınla alakalı olabilir. Eğer bir problem olarak görünseydi bunun için bir tedavi ilaç vs gibi bir şeyler önerilirdi.
M2k2_i-2 mrvsrcn bende pcosum tedavi ile hamşle kaldım 3 kasımda verdim 1.20 çıktı 9 kasımda verdim 358 çıkto ve yarın rabbim nasip ederse cinsiyetimizi öğrencez inşallah o yüzden sordum canım regl kaç gün var diye ve bat 11 Kasım idi benim de
mrvsrcn Asnb yaptırdım canım 4 ay boyunca hacamat vajinal sülük kuyruk sokumu göbek deliği sülük yaptırdım hep
mrvsrcn M2k2_i-2 çok güzel canım sağlıkla al kucağına, benim değerim hep böyle çıktığı için pek umudum yok ama insallah bizim için de bir mucize olur 🤲🏻🌸
Duyguahsen- M2k2_i-2 adetinizin kaçıncı gününde çıktı acaba ? Benim 4. Gününde 161 çıktı gecikmesinin 4. Günü yani
M2k2_i-2 mrvsrcn teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin bence üzülme yani inşallah seninde böyle olur bir bakarsın geç. Döllenme olmuş olur
mrvsrcn M2k2_i-2 çatlatma iğnesi yapıldı bununla geç döllenme olur mu bilmiyorum, insallah öyledir 🌸🤲🏻