MeltemKartal22 Kızlar bebişin yaza denk geliyor mağazalarda hep kışlık ürünler var alışveriş yapmam lazım bulamıyorum aldığınız sayfalar varsa bana da söylermisiniz bide alışveriş listeniz varsa bizle paylaşın 🌸
Rozmari MeltemKartal22 ebebek onlinede yazlık ürünler de var ben çoğunu oradan aldım LCW panço mamino bunların da online de yazlık ürünleri var panço bir ara indirim yapmıştı yazlık kıyafetlere hm de de baharlık uzun kol ince zıbınlar oluyor
Mucizem33 MeltemKartal22 ama nisan da olsa hava yine de serin olur ve yenidoğan bebek üşür ben mersindeyim mayıs doğum ama ilk haftalar uzun giyer benim temmuzda yeğenim oldu ilk doğduğunda uzun ve yelekli ince battaniye vardi
elvinimmm MeltemKartal22 benim nisan sonu mayis başı o.zamanlar.hava sicak degil kalin olmayan alt ust uzun kollu takımlardan aldim 6 adet 2 tanede tulum aldim 0-3 ay olarak 1 tane 5li bitane 11 li hastane.cikisi aldim 0-3 10 tanede ic zıbın aldim ilk etapta bunlari giydircem sicaklar tam geldiği zamanda kisa kollulara oyle gecicem
hilal3407 Bebek ilk doğunca anne karnındaki sıcaklığa alışık olduğundan ilk başlarda sıcak tutmak gerekiyormuş siz yine de uzun kollu ince kıyafetler almaya bakın naçizane tavsiyem edindiğim bilgilere göre..
MeltemKartal22 Biliyorum kızlar ilk doğdu zamanlar uzun kolu giydirdiğimi teşekkür ederim hepinize sadece ince bulamadığım için sayfa önerileri istedim kısa kolu da alıp kenara koyucam o yüzden