Rabiaaydins Kızlar progestanı ağızdan mi vajinal mi kullanıyoruz Doktor verdi doktor vajinal dedi, eczacı ağızdan dedi kafam karışık
Sinem0135 Rabiaaydins kuzum normal de ağızdan alınan hap ama doktorlar vajinal diyor daha etkili oluyormuş öyle bende vajinal alıyorum doktorum nasıl derse öyle
Binnur-cam Rabiaaydins doktorun vajınal dediyse vajınal al canım iki türlüde kullanılıyo bende vajınadan kullanıyorum içince yan etkisi cok oluyomus
Findukli_Lokum Rabiaaydins vajinal kullanıyorum 2 günde etkisini gösterdi, hap olarak içenler burda aşırı baş dönmesi halsizlik yaptığına dair yorum yapmışlardı
AyFa1608 Rabiaaydins en etkilisi vajinal canım. Rahim ağzı hunileşmesi için verdi doktor verirken sordum ağzdan mı fitil mi diye ağızdan çok bir etkisi olmaz fitil kullan dedi
AyFa1608 AyFa1608 ve doktor fitil diye belirtmesine rağmen eczacı oral yazmış. Hep öyle yazıyolar doktorun nasıl desiyse öyle kullan
miniklerinannesii00 Vajinal almalısın . Bende kullanıyorum öyle olunca benimde kafam karıştı hemşireme sormuştum iki türlü kullanılıyormuş.☺️
Petito35 Pembe veya kahverengi akıntın komple beyaza dönene kadar ağızdan al sonra vajinadan demişti bana da doktorum. Şuan vajinadan kullanıyorum ağızdan yan etki yapmıştı zaten
tugcebilge06 Banada vajinal kullan demişti bir aydır agızdan kullanıyorum vajınal deneyemedim agızdan aldıgımda asırı baş donmesi ve mide bulantısı yapıyor
denz-koc Rabiaaydins Ağız yoluyla alındığı zaman tansiyon sıkıntısı yaşıyorsun belirli bir süre baş dönmesi beden uyuşukluğu gibi sıkıntıları oluyor. O yüzden doktorun kesinlikle vajinadan kullanmamı söyledi.
mirzam04 Rabiaaydins ben günde iki kere alıyorum akşam ağızdan sabah vajinadan doktorum öyle kulanmamı söyledi eczane banada ağızdan diyor
SErap4 Rabiaaydins bende şuan kullanıyorum günde 3 defa hemde ilk 2 hafta 3 defa sonra günde 2 defa olark kullncm vajinadan bana hiç öle ağızdan feln al demdi acba kaç aya kadr kullnlyo
gunel91 Rabiaaydins ben vajinal kullaniyorum. Aqizdan kullananlarda var tabi onu doktor karar veriyor siz eczaciya bakmayin doktorunuz vajinal demisse aynisini yapin