Aysenurozs Enfeksiyonum vardı monurol verdi kullandım ama sürekli sol kasık kemiği tarafında sızlama oluyor bu durumu yaşayan var mı
2022bebeki Aysenurozs Ayni durumdayım zaten kasık ağrısı şikâyeti ile gitmiştim. İçince biraz hafifledi ama tam geçmedi
Aysenurozs 2022bebeki bende öyle ya cumartesi akşam içtim pazar günü iyiydi pazartesiden beri yine başladı ara ara sızlıyor resmen rahatsız ediyor bol su içip sık idrara çıkmaya çalışıyorum az bir sıkışırsam daha da sızlıyor. Kültür de vermiştim o temiz çıkmış ama ne yapacağız böyle bilmiyorum
Aysenurozs 2022bebeki bende bir de tahlil vermeden bayağı bel ağrısı olmuştu o geçti mesela ilaçla ama kasık sızlaması geçmedi
2022bebeki Aysenurozs Yok maalesef bende de o sızı gecmedi ben burdayim diyor. Tuvalet gelince sanki cok sıkışmışm gibi bir his. Eğer gecmezse dut kürü, cranberry, kızılcık suyu denemeyi düşünüyorum açıkçası.
Aysenurozs 2022bebeki zor ya bu zamana kadar hiç olmamıştım o kadar dikkat etmeme rağmen oldu. Siz kaçıncı haftadasınız
2022bebeki Aysenurozs Sormayin ben de 36+2 bugün arkadaşlarım en başından beri enfeksiyonla uğraşıyorlar maalesef. Her gebe bir gün enfeksiyonu tadacak demek ki🙈Sizin kaç haftalık
Aysenurozs 2022bebeki demekki öyle ya bu zamana kadar olmayıp son zaman olmak korkutuyor insanı. Bense 33+4 üm sizin az kalmış Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🥰
2022bebeki Aysenurozs Normal diyor doktorum ama bizler korkuyoruz işte 🙈 Allah razi olsun sizlere de güzel kavuşmalar.nasip ersn Rabbim 🐣
2022bebeki Aysenurozs Benim düzensiz sancılarım çıktı açıkçası sebebini enfeksiyona bağladı doktorum korkulacak bir sey yok dedi ama
Aysenurozs 2022bebeki anladım canım kontrolüm cumartesi günü geçmezse daha erken gideyim ya da yarın bir mesaj atıp sorarım bakalım ne diyecek
2022bebeki Aysenurozs Ben de randevumu beklemeden devlete gittim açıkçası 🙈 eğer devam ederse bir nstye girmekte fayda var tabi 🌺