Ogkmno Reyhan_Kcbz37 ocak öncesi 8000 dedikleri pakete 2 ocakta 12500 dediler. Ekstralar vs 15000 buldururlar
Yesraan Aycha cadı ebelerin eline kalicaz desene devletede sus kes böyleler. Allah’ım yardım etsin bizlere
Psikologaylin Dorukkusumm insan yerine koymalarını geçtim istanbuldayım hastanenin ilçesinin yakın olmasını bile geçtim genel arama yapıyorum yemin ederim yer bulamıyorum ki randevu alayım özele güç yetmiyor Allah yardımcımız olsun
Meltemggg Dorukkusumm 290liraydi muayene pazartesi gittik 425 olmuş ve çoğu arkadaşımda dediği gibi devlet gidilcek gibi deyil ne olacak böyle bilmiyorum
Hanife12_ Acelya12 valla bende medical karadenize gidiyorum her ay farklı fiyat iki hafta önce 620 tl ödedik. Şaka gibi
Hilal3425 Sigortam olmasa ne yapardım bilmiyorum gerçekten aşırı zamlanmış devletin kapısından girilmiyor zaten
Dorukkusumm saitkereminannesi02 savunsak ne ki doğum anında orda canımızın derdine düşmüş olcaz zaten onların bizi azarlaması daha sinir bozucu.
saitkereminannesi02 Dorukkusumm Öyle tabi ki doğumum sezaryen olduğu için devlet yapmıyormuş muayenede de senden oldukça kabalar
Cakmakhatice Reyhan_Kcbz37 Anadolu’da doğum ücreti be kadar olmuş öğrenebildiniz mi ben henüz sormadım