eylulicten Buz-krgz neler kullandim neler dogumdan sonra gordum catlaklarini gobusimin altinda 😊 kizimdan hatıra kaldi. oyle de boyle de catlak oluyor canim ya da genetik bilemiyorum ama annemde yoktu bende oldu
engineermom_ Buz-krgz ben Hindistan cevizi yağı ve mustela kullanıyorum 17+5 teyiz hiç çatlak yok denemek istersen %100 doğal Hindistan cevizi güzel nemlendiriyor ve kaşıntısını alıyor
Betulaa Kbraltnksrn pahalı bir yağ mı? Bir de doktora danışınız mı ? Ben sürekli dikkat etmeme rağmen enfeksiyon tekrarlıyor sürekli eğer doktor da izin veriyorsa deneyeyim.
esma-21 Buz-krgz devlette gittiğim bir doktor Hindistan cevizi yağını söyledi kantaron yağı kullanıyordum hindistan cevizi kullanmaya başladım hem kokusu hoş bencede gayet nemlendiriyor benim son ayım olmuştu çatlağım zaten ama artmadı birdaha düzenlide kullanmıyorum oysa
kubrayuksel33 Lierac canım. Ben 30. Haftadayım henüz çatlaklar oluşmadı umarım bundan sonrada oluşmaz 😊
Hanife12_ KeremikoBayky vazelin dalin markası canım. Yeni doğan bebekler için üretilen zararsız gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz:)
Pin-ar Buz-krgz sarı kantaron yağını kullanıyorum 7. Aydan beri günde bir defa ara ara da normal nemlendirici krem kullandım… son 10 günüm şu ana kadar hiç çatlamadım ama bugünden sonra çatlarsam da yapcak bişey yok 🫠
Duyguch01 Buz-krgz anladım Allah şifa versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah öyleyse bol bol nemlendirin zeytinyağı sürün 😘
Nursena0378 Buz-krgz internette herşey o kadar çok pahalı ki Ersağ duydunuz mu bilmiyorum ama benim annem satıyor ben de şuan 4. Ay içindeyim ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum yengem kuzenim herkes kullandı çok memnun kaldılar tavsiyemdir yine siz bilirsiniz
Hasretkurt 8 .ayımdayım 4 . Ayda başladım kremler yağlar kullanmaya ilkde karnım küçüktü bi anda büyüdüğünden galiba çatlaklarım oldu şuan da baya çatlağım var ne yazıkki😇
Mileykholin95 Buz-krgz Çok ta önemli değil bence nemledirsin yeter Yağlar öneriliyor ve ya her hangi kremler Bepahantol da olabilir yani