Kucuk_melegim Kizlar bugün alışveriş poseti kaldirmaya çalıştım 3 4 kilo felandi baktm ağır azcik gittim bıraktım eşim gelince alsin dedim ama o an kaldırmış bulundum bi sorun olmaz inşallah 34+1
efeduru Kucuk_melegim yok ya olmaz farzet ki 1 yasinda cocugun var gerci var mi bilmiyorum ama kucak istiyo oyle dusun hem 7 tabakanin altinda allahin izniyle bir sey olmaz
Kucuk_melegim Cicegiburnundabirana nekadar ağırlık sakıncalı peki kac kiloya kadar kaldiranlbiliyoruz
58damla58 Kucuk_melegim yani değişiyor insanların bünyesine göre halter kaldıran dambil kaldıran da var ama riske atmayın tabiki son haftalar ben pazar alisverisimi rahatlıkla yapardım her elimde 6 7 kilo oluyordu hesap edin
Kucuk_melegim EmineDefneGokce ayy dikkat edin yinede ben şey duydum ağır kaldirmak bebek plesantasinin ayrılmasına sebeb olabilir diye tabiki hamileliğimn başından beri belli bir kiloda şeyleri kaldirdim herzaman çok şükür sorun olmadi ama yinede insan tedirgin oluyor
EmineDefneGokce Kucuk_melegim Allah korusun . kız halter kaldırıyor başka ülkelerde hamişler 12 kilo nedir 😂
Kucuk_melegim 58damla58 ay sizde dikkat edin bende oyle 5 kilo yani kaldirabileceğim bir ağırlıkta birseyse kolayca kaldiriyorum baktm zorluyor zorlamiyorm kendimi birakiyorum
58damla58 Kucuk_melegim yok ben doğurdum ☺️ doktoruma demiştim ben düzenli spor yapan dambillarla ağırlık kaldıran koşu plates yapan biriyim diye hamilelikte önceden bünyen alışkın olduğu için sorun değil devam et demişti ama ilk 3 ayı atlattiktan sonra ağırlık kaldır demişti çok şükür sorunsuz sıkıntısız rahat geçti 😍
Kucuk_melegim 58damla58 yaa neguzel maşallah yani bende hamilelikten önce alışveriş poşetlerini 10 kiloluk şeyleri kolayca kaldiriyordum ama şimdi yinede dikkat etmeye çalışıyorum 5 kilo ustunu almayaya çalışıyorum
Kucuk_melegim EmineDefneGokce onlar alışmışlar valla hamilelikte önce spor yapan biri olsaydım hic korkmazdim
MaviK Kucuk_melegim ben her gün 14 kilo kızımı kucağım da taşıyorum (kucak istiyor ) 10. Haftam Allah’a emanetiz keşke 3-4 kilo derdim olsa 😀😀
EmineDefneGokce Kucuk_melegim e sende 3-4 kilo kaldırmaya alışkınsındır öyle düşün. Bişi olmaz bebişine 🤎