Premsesssprenss Nisagk ben 14 üncü haftaya kadar 9 kilo verdim. 14den 17 ye 1 kılo aldım🤗 ilk zamanlarım çok zordu
Ummu1234 Nisagk 17+2 yiz ilk zamanlar çok bulantım ve kusmam olduğu için 7 kiloya yakın verdim şuan hala kilo almadım bakalım hayırlısı😂
2206minik @Nisagk 15 haftalığız tartılıyorum aynıyım hiç kilo almadım ama belim kalınlaşmış kendimi şiş hissediyorum
Nisagk Premsesssprenss benimde çok zordu 60 kiloydum 55 oldum boyumda fazla 175 hala alamadım kilo yiyorum ama
Nisagk Ummu1234 bende 5 kilo falan verdim hayırlısı kızım olucak sizinde öyle mi kızlar biraz kusturuyor diyorlar
Mhtpflz Nisagk ben verdim canım şuan 62 falandı sanırım hamile kaldığımda 58 kadar düştü şuan 18 haftayım 60 oldum
dilos011 Nisagk 17+4 haftalığım 1 kilo ya aldım ya almadım 3 Öğün yiyorum ama hemen iştahım bitiyor az az yiyorum meyve çok yerim
Nisagk dilos011 benimde öyle yiyorum araya meyve işte ara öğn sıkıştırıyorum ama iştahım pek yok benimde iştahlı yiyemiyorum
dilos011 Nisagk öyle umarım düzelir karnım hiç yok benim 2. Gebeliğim bazen bi kendini belli ediyor bazen dümdüz oluyor
Nisagk Berenrabia üzülme doğumdan sonra verirsin hamileliği güzel geçirmeye bakalım kiloyu çok düşünmemek lazım☺️