Melded Selam herkese 19. Haftadayım 62 kilo ile hamile kaldım şuanda 64.5 falan oldum. Normal mi? Siz kaç kilo aldınız? Ara ara kusuyordum tabi hala daha zaman zaman kusuyorum🙈
Mge-drkk96 Melded 3 kilo almıştım canım şuanda 21+0 ım hiç bilmiyorum haftaya doktor kontrolum var bakalım ama aldım gibi hissediyorum
beyazaycicegi Melded Ben 1,5 kilo almışım ama insandan insana fark olacağını düşünüyorum günde 10 bin adıma kadar yürüyorum belki de o yüzden 🥹
Mge-drkk96 Melded Bide benim hiç kusmam mide bulantım vs Allaha şükür hiç olmadı iştahım iyi ekşi canım istiyo sadece o kadar tatlı normal de çok yiyen biriydim tatlı yemıyorum fazla ilk dönemle karın ağrım çok oluyo du bide şuanda ara ara
Papiiii Melded 59la gebe kaldim 19-a 2 kilo yarım felan aldım(((Boyumda 171.Mide bulantisi kusma hic yasamadim yani yemek yememe gibi biseyim olmadı ama boyle iste cok aldim diye uzuluyorum((
efeduru Melded ben 51 kiloyla hamile kaldim boyum 1 55 suan 62 kiloyum 22 haftaligim ben baya baya aldim 😂😂
symozdag Melded 52 ile hamile kaldım şu an 19. Haftadayız 57 kiloyum 😫 ben ilk 3 ay çok kilo aldım ama aşırı iştahım açıldı çok yemek yemeye başladım
Melded symozdag ben çok yediğimde kusuyorum mesela. Genel olarak deli gibi iştahım yok hatta hamile değilken daha çok yerdim🙈 geçen kahvaltıda çok yedim mesela kustum direkt. Herkeste değişkenlik gösteriyor demek
symozdag Melded bende hamile kalmadan önce zoraki yemek yiyen bi insandım mecburiyetten yiyordum yemeği asla canımın istediği bişey olmazdı ama hamile kaldıktan sonra bogazım durmaz oldu 😂
Tgcgndgdu Bende 16+2 haftaligim hiç kilo almadım. İnsan acaba besleniyormu bebek diye aklına bir ton şey geliyor.
1Mom2 Bizde bugün 19 haftalık olduk hiç kilo alamadım bulamtilarim kusmalarim hala devam ediyor bu da beni biraz korkutuyor hiç kilo almayanlar var mı
buseyldz00 Melded 55 ile hamile kaldım 21. Haftadayız şuan 65 kg’yum çok da mutluyum 🌸 gözle görülür bi kilo yok heryerim aynı göbeğimin hacmi bebeğin hacmi göğüslerim falan diye düşünüyorum