Ssudeeriis Sağlık ocağının verdiği d vitaminini mi kullanıyosunuz farklı bi şey mi aldınız ocean falan
kizannesiyimm Ssudeeriis sağlık ocağının verdiği kabız ve gaz yaptı. Ocean daha doğal içerikli ve kabız ya da gaz yapmadı
Ssudeeriis KayraVeAnnesi_06 neden peki yanlış anlamazsanız şu an sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ocean kullanan da çok gördüm bi farkı var mıdır
Beyabann38 Ssudeeriis zeytin yag var icerisinde gaz yapmiyo saglik ocagının verdigi gaz yapıyo malesef
KayraVeAnnesi_06 Ssudeeriis Yenidoğan doktorumuz bunu önerdi Küvezde kaldı bebeğim bu marka başlandı başka bir nedeni yok aslında ama kardeşim sağlık ocağının verdiğini ağza siyah yapıyor demişti oda benim aldığım markayı kullandı sonra
Ummu1234 Ssudeeriis b n 3. Ayda decavit kullandım devletim verdiği dediğiniz galiba o şimdi ocean kullanıyorum balık hapı
Ssudeeriis kizannesiyimm ocean kullanmayı düşünüyorum bende gaz bende de yaptı ama d vitamininden dolayı olduğunu düşünmemiştim 😀
Ozgee123 Ummu1234 oceanda vitamin hapı dimi decavit yerine onu kullanıyorsunuz birde ekstra demir hapımı kullanıyorsunuz
Ummu1234 Ozgee123 evet vitamin hapı ama ben 3. Ayımda bir kutu decavit kullandım 4. Ayımdada ocean kullanıyorum. Demir hapı vermedi doktor bana