Em0s Kızlar yarın doğuma gidiyorum dün gece 12den 7ye kadar kustum acildeydim, bugun de mide yanması var cayır cayır minik kuş çıkarken son golünü atıp çıkacak sanırım 🥹🥹
Gulnur-1997 Em0s Allah’ım hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Benimde 20 günüm kaldı tabi erken gelmezse.
Em0s Gulnur-1997 amin inşallah 🥹 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim Rabbim 1 avazda kurtarsın..
Em0s Kardelen_espark ya benim hiç olmamıştı mide yanması niye böyle oluyor bilmiyorum herkes stres yapıyon diyor ama bilemiyorum 😂
Ali-Kaanin-Annesi Kardelen_espark değil mi şükür bitti diyorum bu sefer de bebeğin gazı sancısı başlıyor. Kıyamıyoruz da ama bir şeyler deneyip gazını alıyorum şükür yoksa onun canından çok benim canım acıyor 🙁🥹
Miran_56 Em0s evet normal istiyordum ama özel direk sezeryan deyince bebeğin kalp atışları yüksek çıktı beebk yukarda acilman yok dedi imza atıp Çıktım
Em0s Ali-Kaanin-Annesi Yani yapması ayrı dert hamileliği ayrı dert doğunca büyütmesi ayrı dert rabbim sabır versin bütün annelere 😍
Miran_56 Didemesut çoğunluk kendi sancimla az bişey suni verdiler çıkardılar ama o sancı odası benim için çok zordu