Mery60 Kızlar bir şey soracağım aklıma takılıp duruyor. Kaset test yaptım ve büyük ihtimalle hamileyim. Ama sat 20 Kasım, yumurtlama tarihim 9 Aralık. Şimdi ben hangisine göre hafta hesaplaması yapmalıyım? Beynim yanıyooooor 😂
Gulsengulsen Mery60 bugün doktorum söyledi sat a bakılıyor e devlette öyle. Sana haftasını ona göre söylüyorlar eğer ileri ya da geriyse ölçümlerden söylüyor doktor. Bende uygulamayanbakığ söylüyordum hep ama doktorum onlarda yanlışlık olabiliyoe dedi uygulamalara güvenmeyin sat a bakın
Ervablog Merhaba sat 5 Kasım. Yumurtlama günüm 19 kasım. 6 aralikta gebe olduğumu öğrendim. Bebeğim suan kaç haftalık ve ne zaman hamile kalmışım acaba
Mery60 Ervablog yanılmıyorsam sat a göre 8 hafta 6 günlük oluyor maşaAllah 😍 yumurtlamadan sonra çatlama olmuştur o sıra hamile kalmışsınızdır. Doktora gittiniz mi hiç?
Ervablog @Mery60 evet dün gittim 8 hafta 6 günlük ama ultrasonda 9 hafta 4 günlük çıktı kafam karıştı
Mery60 Ervablog tam bende bilmiyorum ama burada yaşayanlardan okuduğuma göre haftası ileri ya da geriden gelenler olabiliyormuş eğer doktor aksi bir şey demediyse bir problem de yoktur İnşaAllah ❤️