Gul616161 mrvsrcn olsun ümidini kaybetme seni o kadar iyi anlıyorumki işte bu korkudan bende gidemiyorum 😔
Aysnr11 mrvsrcn Geç döllenmedir belki de adet gününe daha varmış ben 5 gün ara ile pozitif gördüm kanda inşallah öyledir rabbim hayırlısını versn inşallah ♥️
mommyinthefuture mrvsrcn Yaaa😔Üzülme demiycem, desem de elinde olmuyor insanın biliyorum. 2 buçuk yıldır aynı süreçten geçiyorum. Sabret. Rabbim mutlaka karşılığını verecektir çabalarının. Dua etmeye devam edicem hepimiz için. 🤲🏻
hsns mrvsrcn Allah Allah umudum sendin sende çıksaydı bende yarın kan vericektim. Kısmet değilmiş demek istemiyorum biraz daha geçsin zaman tekrar verirsin
mrvsrcn hsns doktorum 5 altı negatif ama adet olmazsan haftaya tekrar ver erken çünkü yükselebilir dedi ama bilmiyorum umudum gitti hissizleştim bir anda
hsns mrvsrcn kız öyle deme bak bende kanama oldu yerleşme kanaması mı adet kanaması mı bilmiyorum için içimi yiyo bekle biraz umudunu kaybetme
mrvsrcn hsns insallah yerleşmedir kuzum arkası gelmez 🤲🏻 doktora sordum şimdi negatifse ne zaman adet olurum diye 18-21 gün arası bekleriz adeti dedi 21 de geçtin bence var sende