lionmom Aysira Sada hastanesi şuan 9 bin lira ama daha zam gelmemiş benimde doğuma 8 haftam var o zamana kadar fiyat değişikliği olabilir dendi sada şuan ekole bağlı zaten fiyatlar o yüzden bir tık daha yükseldi eskiye göre
Gamzebaby Aysira can hastanesi daha pahalı 15-20 bin arasi fiyat ben ekole gidiyorum en son doğuma 9 buçuk diyolardi yılbaşından sonraki fiyatlari bilmiyorum artti mi artmadi mi ama artsa bile can daha pahalı eminim bu arada sada ile ekol aynı hatta sada hastanesi ekol oldu bende orda doğum yapicam
defneveannesii_ Can hastanesi yine 10binden aşağı değildir çok iyi orası, sada biraz daha düşük fiyattır tahminim yani olsa olsa 7-8 olsun
Eclipse3 Bende ekole gidiyorum yarin randevum var bakalim 37. Haftamdayim 10 nunda yeni kadin dogum hastanesi acilicak dedi doktorum yilbasi guncellemesi geldimi fiyatlara ogrenicem
Mystery76 Aysira eminmisin canım ben murat beye gittim 2 gün önce 750 TL muane ücreti ödedim 10 bine ameliyat edeceğini sanmiyorum
Nisatpc Yılbaşından önce sada hastanesiyle anlaşmıştım 9 bin liraya bir arkadaşımdan duyduguma göre yeni güncellemeyle 14 bin olmuş can hastaneside yılbaşından önce 10250ydi o da kesin güncellenmiştir
Tqceks Bugün sada hastanesine kontrole gittim doğum 14.500 tl olmuş. Bende 2-3haftaya doğum yapacağım. Ama fiyatlar çok uçmuş