Sltkylmz Hanımlar Avrupa yakasında acil doktor bulmam gerekiyor 28 haftalık gebeyim ve doktorumu değiştirmek durumundayım. Ücretleriyle birlikte yazıp yardımcı olabilir misiniz 🙏🏻
Tugce3561 Sltkylmz Bahcelievler Medipolde Necla hanım var cok memnunum muayene ücreti sigortanız varsa 500₺ ama dogum ucretleri biraz fazla
Irem34_52 Sltkylmz oncesinde kime gidiyodunuz ben esenler avicennaya gidiyorum gittiğim doktoru değistircem ama muayne 400 olmuş zorunlu sezeryan 1.2. 9bin dediler muaynelerde renkli cıktı veriyo aletleri falan güzel ama ben doktorumu degistricem
gamzosgamzos Sltkylmz mart ayında başarı hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım doktorum Jalal Raoufi beydi şuan tabi ücret hakkında bilgi sahibi değilim
Zuzuu86 Gültepe avicenna Cem Ardıç o kadar memnunum ki işinin ehli çok samimi sıcak hastalarıyla yakınen ilgileniyo bilinen bir doktor araştırıp gorebılırsın yorumlara bakabılırsın muayene ücreti 400 tl su an günce fiyatıyla..
Meris2304 Merhaba benim doktorumun özel muayenesi var kagithane dap yapıda riza efendi karaca çok memnunum 2.ci bebeğime hamileyim 14 şubatta dogumum var 9 yıla yakındır tanıyorum çok vana yakın her koşulda sizin yanınızda muyane ücreti 450 tl
Tugce3561 Sevvl hic bilmiyorum cünkü en son 7.haftamda gittim ama dogru olabilir gercekten ilgili bi doktor
Sinemb1406 Sltkylmz Avcılar hospital Sadullah Yesevi Muayene ücreti 600 tl Sezeryan doğum ücreti 10 bin tl Normal doğum ücreti 8.500 tl Çok ilgili,alakali ve deneyimli bir doktor. tavsiye ederim 1.5 yildir kendisine gidiyorum.